Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

LeGeNdArNy-strażnik

legendarny

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: LeGeNdArNy
2. Wiek: 16 lat
3. Twoja znajomość zadań strażnika: Dobra. Znajomość AMX: 7.5/10.
4. Doświadczenie: Byłem strażnikiem na jednym z JailBreak, oraz mam 4000godzin na różnych JailBreakach
5.Mikrofon (Obowiązkowy): Tak + mutacja.
6. Składka (Tak/Nie): Tak, pewnie PaySafeCard.

7. Kontakt: Forum, , Discord, Steam.

8. Coś o sobie: Jestem Toxic jak ktoś mnie dopiero wyzwie ,albo będzie dla mnie nie miły w dużym stopniu,ale tak po za tym jestem wysportowany i wydaje mi się że jestem odpowiednią osobą na Strażnika,bede się strał z całych sił.

WYMAGANIA:

Dobra opinnia : Jestem przyjacielski do każdego na serwerze.

Rozpoznawalność na serwerze oraz wśród administracji [Na tym serwerze gram dopiero  3tyg, wczesniej gralem na 1s2k , ale myślę że jestem już dosyć bardzo rozpoznawalny]

Wiek minimum 15 lat (z wyjątkami)  

Przegranych 15 godzin na serwerze  (40godzin)

Składka  8 zł PaySafeCard .

Sprawny mikrofon Zajebisty :).

Aktywność na forum  zawsze jestem;)

NAZWA TEMATU MUSI WYGLĄDAĆ NAĘPUJĄCO 'Nick - Strażnik' w innym przypadku podanie z miejsca zostaje odrzucone. 

• Ha ha 4
  • Użytkownik

Jestem na Tak:

+ bardzo duzo bywa na serwerze

+ ogarnia ct

+ mikro zajebioza :d

w skrócie mówiąc si galante

• Użytkownik

Ojjj nie!

- Twoje zachowanie w stosunku do innych (szczególnie do mnie)

- Ciągłe popełnianie błędów FK, FDM

- Aktywność na forum

- Ciągłe uciekanie z CT

- Banowany 

- Wypowiadanie się we własnym podaniu 

spacer.png

51 minut temu, legendarny napisał:

Jestem Toxic jak ktoś mnie dopiero wyzwie ,albo będzie dla mnie nie miły w dużym stopniu

Jesteś toxic jak coś Ci nie wyjdzie np bunt albo ktoś Cię zabije to już się odpalasz....

51 minut temu, legendarny napisał:

Aktywność na forum  zawsze jestem

Zawsze jesteś? To czemu masz 1 post

Przykro mi, ale na chwile obecną jestem na bardzo duże NIE

• Super 2
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

wtedy cie wyzwałem bo zostałem nie slusznie wyrzucony z ct za fdmg dlatego sie zdenerwowałem 

estem Toxic jak ktoś mnie dopiero wyzwie ,albo będzie dla mnie nie miły w dużym stopniu

Jesteś toxic jak coś Ci nie wyjdzie np bunt albo ktoś Cię zabije to już się odpalasz.... 

A dla iinych jestem przyjazny.tylko nie dla ciebie bo sie zawsze czepiasz rzeczy na które u innych ludzi nie zwracasz uwagi 

Edytowane przez legendarny
  • Ha ha 2
  • Użytkowniczka
Teraz, Alekasndraaa napisał:

Jestem na NIE

- Jesteś bardzo wulgarny i toksyczny

- Co chwilkę lecą jakieś baniki na Ciebie

- Często uciekasz z CT

- Masz słabą opinię wśród administracji serwera.

+ Wypowiedziałeś się pod podaniem, so Twoje podanie zostaje z góry odrzucone ;d

*Niech administracja usunie mi powyższego posta, to był missclick* 

bez tytułu (2).jpg

• Użytkownik

- Jesteś bardzo wulgarny i toksyczny.....W

Wydaje  mi sie że jest wiele toksycznych adminów lub strażników na przykład, Costry, nie obraź się.

• Tak sobie 1
  • Użytkownik

Siema biorąc pod uwagę że na jb dużo siedzę to się wypowiem :PepeSwag:

Zastanawia mnie kilka punktów w twoim podaniu a dokładniej mam na myśli

2 godziny temu, legendarny napisał:

. Doświadczenie: Byłem strażnikiem na jednym z JailBreak, oraz mam 4000godzin na różnych JailBreakach

4k godzin na różnych serwerach Jb, czy ty wiesz ile to jest 4000 godzin? Ale dobra, uznajmy że masz te 4000 godzin a na każdej mapie w której jesteś w ct to robisz co najmniej 1 fk, wiec to nie świadczy już najlepiej o twojej osobie.

2 punkt to 

2 godziny temu, legendarny napisał:

8. Coś o sobie: Jestem Toxic jak ktoś mnie dopiero wyzwie ,albo będzie dla mnie nie miły w dużym stopniu,ale tak po za tym jestem wysportowany i wydaje mi się że jestem odpowiednią osobą na Strażnika,bede się strał z całych sił

Biorąc pod uwagę to co że jeżeli zrobisz jakiś błąd w tym ct i ktoś cie upomni to w tym samym momencie zaczynasz się unosić i płakać że "NIE MASZ RACJI" wiec imo to jest trochę XD 

Na dodatek wypowiadasz się sam we własnym podaniu :really: co już tym bardziej nie powinno mieć miejsca 

A i jeszcze jedno tak na koniec. 

Nie przez przypadek dostałeś bana za ucieczkę z ct, często ci się to zdarza np jeżeli jesteś sam 1 ct na 8 tt i oni ci sie buntują i nie dasz rady ich ogarnąć to wychodzisz z ct mówiąc "NIE CHCE MI SIĘ JUŻ DAJCIE MI BANA JAK CHCECIE"

Podsumowując jak dla mnie nie ma sensu abyś dostał strażnika skoro teraz robisz takie rzeczy to jak będziesz miał flagi to może się źle skończyć dla reputacji serwera. 

Tyle ode mnie.

Z fartem :PepeHappy:

• Super 1
  • Użytkownik
4 minuty temu, Hasa napisał:

Siema biorąc pod uwagę że na jb dużo siedzę to się wypowiem :PepeSwag:

Zastanawia mnie kilka punktów w twoim podaniu a dokładniej mam na myśli

4k godzin na różnych serwerach Jb, czy ty wiesz ile to jest 4000 godzin? Ale dobra, uznajmy że masz te 4000 godzin a na każdej mapie w której jesteś w ct to robisz co najmniej 1 fk, wiec to nie świadczy już najlepiej o twojej osobie.

2 punkt to 

Biorąc pod uwagę to co że jeżeli zrobisz jakiś błąd w tym ct i ktoś cie upomni to w tym samym momencie zaczynasz się unosić i płakać że "NIE MASZ RACJI" wiec imo to jest trochę XD 

Na dodatek wypowiadasz się sam we własnym podaniu :really: co już tym bardziej nie powinno mieć miejsca 

A i jeszcze jedno tak na koniec. 

Nie przez przypadek dostałeś bana za ucieczkę z ct, często ci się to zdarza np jeżeli jesteś sam 1 ct na 8 tt i oni ci sie buntują i nie dasz rady ich ogarnąć to wychodzisz z ct mówiąc "NIE CHCE MI SIĘ JUŻ DAJCIE MI BANA JAK CHCECIE"

Podsumowując jak dla mnie nie ma sensu abyś dostał strażnika skoro teraz robisz takie rzeczy to jak będziesz miał flagi to może się źle skończyć dla reputacji serwera. 

Tyle ode mnie.

Z fartem :PepeHappy:

• Użytkownik
4 godziny temu, legendarny napisał:

Na nie

-Wątpię co do tych 4k godzin, osobiście w csgo mam około 3k przez około 6/7 lat z wieloma przerwami, ledwo a co dopiero na jednym trybie to jest około 1500 na surf+rpg, musiałbyś grać dłużej ode mnie i nie zmieniać nigdy trybu

-"Jestem toxic" chyba więcej nie trzeba dodawać.. Następnie "Jestem przyjacielski dla każdego" zdecyduj się.

-Brak znajomości regulaminu forum, jak wyżej napisali, zakaz jest odpowiadania pod podaniem + jeżeli chcesz coś dodać do wypowiedzi nie robisz nowej wiadomości tylko edytujesz główna 

-aktywność na forum "zawsze jestem" co to znaczy skoro ledwo co założyłeś konto pod podanie

@ legendarny też grałem codziennie od rana do wieczora surf+rpg przez parę lat, w czym administratorem byłem jak miałem ledwo 13 lat i to właśnie na Surf rpg ale na pewno nie mam więcej niż 2/3k godzin na nim

• Ha ha 1

~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~

• Użytkownik

dobra jak i tak nie dostane tego podania to ci byq powiem ze ja gram codziennie w jb a tak wg to gram od 11 lat 

nawet jak bylem maluchem :)

• Użytkownik

A nadal robisz FreeDmg i FreeKille XD 

I wkurzasz się o byle co 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Ja to tylko tu zostawię. 

https://imgur.com/UTvPRv5 Najpierw naucz się szanować innych, być w ich stronę kulturalny a później tego od nich wymagaj. 

"Jestem przyjacielski do każdego na serwerze." Chyba Ci się serwery pomyliły.

• Super 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Wypowiadanie się we własnym podaniu = odrzucenie podania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]