Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Mam 2 propozycje związane z czapkami 1. Dodanie 3 nowych czapek Dzika,Afro oraz pingwina. 2. Propozycja komendy dla CT /losujczapki lub /losczapki. Gdy to napiszę automatycznie zakłada mu losową czapkę i będzie to polegać coś w stylu ostatniej lub pierwszej reakcji dla więźniów Co wy na te 2 pomysły, bo według mnie są dobre. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hasa Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 5 minut temu, ProBroDziku napisał: 1. Dodanie 3 nowych czapek Dzika,Afro oraz pingwina. Jak dla mnie jest to zbędne a czapka pingwin znajduje się już na serwerze. 5 minut temu, ProBroDziku napisał: 2. Propozycja komendy dla CT /losujczapki lub /losczapki. Gdy to napiszę automatycznie zakłada mu losową czapkę i będzie to polegać coś w stylu ostatniej lub pierwszej reakcji dla więźniów To możesz zrobić także sam, zakładasz losową czapkę a tt musi ją założyć Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 No miałeś rację z tym pingwinem nie zauważyłem porostu. Dobra ale te losowanie by było według mnie spk, ale jak uważasz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Losowanie czapki? Nie wiem, zawsze możesz oczy zamknąć i sobie samemu wylosowac, hah. Na ten moment są ważniejsze rzeczy m.in. życzenia z obstawianiem pojedynków. A trivor i tak ma mało czasu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 No prawda :-* Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi