Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Mam propozycję na zabawę: Wiercenie Krów Zasady gry: 7:00 otwierają się cele więźnią A przed tym CT ma czas na schowanie i skapienie się w jednym miejscu (nie muszą mówić gdzie) CT może kapić właśnie nawet powinno, a TT musi ich znaleźć i zabić TT dostaje TMP tzw. wiertary oraz 100 kamizelki hp się nie resetuje do stu(jedynie jak TT ma mniej niż 100hp) więc vipy i svipy mają łatwiej, a CT tzw. Krowy czyli mini-guna 255 hp i 50 kamizelki (jeśli CT ma svipa to i tak to mu się kamizelka restuje do 50) Taka zabawa coś w stylu dzieci wojny, ale lepsza wersja według mnie. Myślę że to dobry pomysł i że dobrze się przyjmie, a jakbyście chcieli coś zmienić lub dodać do tej zabawy np. Zasadę lub coś w tym stylu to róbcie to xD. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zabaw myślę, że jest wystarczająca, ale jeśli zostanie dodane to mała poprawka. HP dla CT będzie dodawane w zależności ilości TT. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Spk idealnie by było według mnie 40hp od 1 osob w TT dla CT Edytowane 26 Stycznia 2021 przez ProBroDziku Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Są już dzieci wojny to jest to samo praktycznie. Pozatym taka zabawa chyba nie istnieje i trzeba by było ją samemu stworzyć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi