Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 1. Imię: Paweł 2. Wiek: 17 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Myślę, że mogę utrzymać moją aktywność, która aktualnie wynosi po kilka godzin dziennie z malutkimi przerwami. 4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie chyba forum nie potrzebuje zmian. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomagać we wszystkim z czym będą problemy, czy też pomóc obecnym Moderatorom. Przede wszystkim odciążyć administratorów pracą na forum, zależy mi również na ogarnięciu osób, którzy nabijają bezsensowne posty czy też zamykać stare tematy oraz czasami opanować osoby, które wyzywają się oraz spamują na shoutboxie. 6. Dlaczego akurat ty: A no dlatego, że nie lubię siedzieć bezczynnie. Pełnienie funkcji moderatora nie będzie mi sprawiać żadnych trudności. Z tą rangą miałem styczność od dawna. Moje relacje z innymi są na poziomie dobrym. Nie mam i nie szukam sobie wrogów na tej sieci. Oczywiście do każdej osoby jestem nastawiony neutralnie, nie faworyzuje nikogo tylko dlatego, że się znamy. Do swojej osoby mam dosyć duży dystans. 7. Staż na forum: 11 Sierpień 2019 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Oczywiście Minimalnie 18 lat, +/- 10 dni online, +/- Minimalnie 300 postów, + Rozpoznawalność oraz aktywność, + ( chyba ) Znajomość ortografii i zasad pisowni, + Wysoka kultura osobista, + Brak ostrzeżeń na koncie. + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jestem na nie -wiek -dni online -podanie nie zbyt przekonujące - "XDDD wreszcie na to czekałem dziękuje że oczyściłeś ten świat z płaczków i zjeb** @ Kamilek ale ty spłakany jesteś XDDD" "Ale spłakany XDDDD nikt nie będzie płakał za człowiekiem z wyje*** ego elo" Ty ale to shutbox i każdy se może pisać co chce, jak ty spamujesz bo chcesz wygrać 30 zł i piszesz że ktoś jest pijany, lub rudy to nikt nie ma problemu płaczku je**ny XD @ Kamilek A ty myślisz że jesteś dłużej na sieci i możesz wszystko, ego ci mocno wyjeb*** płaczku. A i jest takie coś jak "edytuj" ale mniejsza. Nie wyobrażam sobie że taka osoba jak ty miała moderatora na forum, nie potrafisz za gorsz utrzymać kultury osobistej a co gorsza WYSOKIEJ, to że masz posty i brak warnów to nie oznacza że otrzymasz tak odpowiedzialną funkcję na forum... Dostaniesz moda a tylko forum na tym ucierpi, znam cię z innych sieci gdzie miałeś, 14,15,16 lat i wiem że jesteś/byłeś bardzo problemowym graczem, ale może z wiekiem ci to przeszło. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rutek. Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Tak +/- Wiek +/- dni online + Wymagania + Podanie + Ortografia, Interpunkcja Spełniasz praktycznie wszystkie wymagania, jesteś aktywny to czemu by nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 @ Dzwiek on był na tylko 2 sieciach innych XD Jestem na tak. +/- Wiek (prawie 18 więc prawie spełnione) + rozpoznawalny + Podanie, schludne, ładne i spójne. 1 1 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Graczol Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Wiem, że moje zdanie nie jest jakoś mocno ważne, bo jestem zwykłym "randomem", aczkolwiek kojarzę i to bardzo @ kayZee z serwerów, więc pozwolę sobie na wypowiedź. Myślę, że miał on swoje odpały, aczkolwiek moim zdaniem jak każdy człowiek uczy się na błędach. No tak, niby jego kultura nie jest wybitna, lecz myślę, że z funkcją moderatora przyjdzie mu coś do głowy, i się zmieni. Ja osobiście jestem za tym by dawać szansę takim osobą, i tylko czekać z jakiej strony się pokażą na danej randze, więc ode mnie masz zielone światło. +Wiek +aktywność +/- wymagania Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jestem w stanie dać na TAK + Podanie + Doświadczenie + Ortografia + Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Niestety jestem na nie -nie znam Ciebie praktycznie wcale, widzę czasami na forum tylko w niektórych tematach +wiek -podanie 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jestem na NIE -wiek -podanie nie przekonuje -aktywny +chęci Daj się nam poznać i wtedy złóż podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 na nie -kulturka na sb +/- podanie +checi Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Na ten moment nie jestem zbytnio przekonany co do twojej osoby, więc jestem na nie. - Myślę, że osoba kandydująca na takie stanowisko powinna być bardziej rozpoznawalna - Niezbyt rozbudowane podanie, gdy ubiegasz się o taka posadę mogłeś się bardziej wysilić - Nie przekonuje mnie twój wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na NIE -wiek -Podanie nie przekonuje +chęć -podanie Daj się poznać i potem pisz pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Na Nie Wiek +/- Kultura -- Podanie + Malo widoczny -/+ Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Siema + Podanie + Doświadczenie + Aktywność +/- wiek Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Myślę, że jestem na Tak + jesteś aktywny, często widuje + chęci + doświadczenie + poprawność w pisowni Natomiast - wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Na NIE -wiek -Podanie nie przekonuje +chęć -podanie Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 + ładne podanie + wiek + staż + aktywność + chęci pomocy Podoba mi się szczerość podania, widać, że jeśli coś wiesz, to mówisz o tym, a jeżeli nie, to grasz w otwarte karty. Podoba mi się również samo podanie, mimo paru błędów, które mogłeś doszlifować. Zdarzyło Ci się zgłaszać kilka, czy kilkanaście postów łamiących regulamin, a więc znasz regulaminy, hurra! Jestem na tak. Powodzenia. :) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam witam + ładne podanko + staż na forum i aktywność + doświadczenie +/- wiek +/- wymagania Jestem za okresem próbnym. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) A chciałem dać tak, ale daje NIE Długo nie nabyłeś się Adminem po 18 DNIACH REZYGNACJA!!! To jest główny argument, więcej nic dodawać nie musze. Edytowane 1 Lutego 2021 przez Browar3D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Jestem za okresem próbnym +Wiek doświadczenie +Staż na forum i aktywność Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi