Użytkownik Rooody Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Nick podejrzanego: L1BERO Nazwa Serwera: ONLY MIRAGE #2 SteamID/IP: STEAM_1:1:79265351 Data i godzina: 17.01.2021 Link do dowodów(Demko,SS,itp): http://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210127-1827-de_mirage.dem.zip Rozpisanie Dowodów: 37:57 tu już daje prefire w model ale to mozna uznać za normalna akcje 38:06 znów dale w model prefire 38:14 wcelowuje się w gościa od razu który leci undera, no ale powiedzmy że słyszał 38:39 prefire w K1ng'a 39:20 dokładnie wie że już lebronix jest po prawej, rzuca tam nawet nade 39:23 Po czym gdy nie widzi apsów i wtedy lebronix peekuje ten daje mu prefire ewidentny 41:50 Kolejny ewidentny prefire 43:40 nie ma żadnego infa gdzie sa na tym A ale wcelowuje się w fire gdzie gośc biegnie 48:01 Kolejny prefire 50:37 kolejny prefire 52:47 Paka przy rampie i ct o tym wie, a gośc się wcelowuje tutaj bo pod celownik mu wchodzą Coś od siebie: 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Witam, Sprawdzę dzisiaj i edytuje post. EDIT 37:57 - normalna akcja 38;06 - jeżeli masz monitor to widać, jak oglądasz że flash leciał i nawet jakbyś był nim to byś słyszał i podbieganie bo przeciwnik nie używał shifta 38:14 - Słychać go 38:39 - nie wiem czy można się czegoś doczepić, ponieważ jak wychodził to nie patrzył na model tylko był bardziej skierowany w lewą strone i była to szybka reakcja i przeciągnięcie 39:20 - ej ej ej to normalny neda, ja już się boje wchodzić na tego mirage bo też takie nade rzucam do apsów, a tak serio to nie wiem co tu podejrzanego ja sam daje do apsów molo lub nade 39;23- słychać bieg w pałacach ze schodów, normalne wychylenie 41:50 - czysta akcja, zaczął strzelać jak zobaczył broń oraz postać 43:40 - normalny strzał xd, patrzył lewą stronę oraz prawą z czego z prawej mu wyleciał typ i zabił 48:01 - Normalne wychylenie, chyba że jak ty grasz to nie sprawdzasz wgl catwllka nad rampą, normalne sprawdzenie, czyli wyskoczenie z rampy sprawdzenie góry 50;37 - normalna sytuacja i wychylenie myślę ze pokazała mu się czerwona kropka bo na drewnie był jego teammate, ale że na demkach tego nie widać to nie mogę stwierdzić, lecz jestem pewny w 99% 52:47 - jedyna akcja do której można się doczepić. Lecz po obejrzeniu demka, stwierdzam że gracz jest czysty, jeżeli @ Rooody się ze mną nie zgadzasz to masz sam admina i możesz go zbanować nie widzę w tym problemu. Drugą sprawą jest to, że dajesz demko z 17.01 a jest już 27.01, nie rozumiem tego, bo z tego co widze w sourcebansie dostał on bana 25.01. Gdzie miałeś jeszcze 8 dni do tego, aż zbanował go messi. Zgłoszenie jest czyste. Pozdrawiam UBT #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi