Użytkownik L1BERO Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Twój nick na serwerze: L1BERO Nick admina banującego: Mup3k Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 01-27-21 21:33 Serwer na którym dostałeś bana: MIRAGE #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wszedlem na serwer , pogralem 5 rund dostalem kolejnego bana za WH po odbanowaniu proszę o ponowne szybkie rozpatrzenie. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:79265351&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198118796431/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connected to 91.224.117.137:27015 Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 @ Mup3k 48h na rozpisanie Gdzie przed chwilą rozpisywałem go xd LINK i był czysty, lecz może coś nowego dacie //EDIT @ Awek 4.6 W skargach/odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Opiekun Serwera, Moderator, UB-Team, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. Proszę o zapoznanie się z regulaminem nikt nie pozwolił ci się wypowiadać @ Awek o rozpiske demka prosi UBT lub wyższa administracja @ Mup3k brawo ty Masz wklej na forum Bo ja się ponoć nie mogę wypowiadać wiec usuwają moj post Umiesz kopiować? Nie masz własnego zdania? Demko sprawdzę, lecz jest to zachowanie żałosne z waszej strony #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mup3k Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Tu jest demo które już było lecz nie zgadzam się z tym co piszesz @ Krejzol więc jeśli mogę prosić żeby ktoś inny z UBT na to zerknął.http://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210127-1827-de_mirage.dem.zip39:23 Wali prefire w gościa w apsac. Piszesz Krejzol że to normalna akcja bo ze schodów słychać pałace. Niestety po wyciszeniu wszystkiego na tym demku i tak nie da się usłyszeć lebronixa który peekuje.41:50 Kolejny prefire. A ty piszesz że normalnie strzela po zobaczeniu postaci XD Wcale nie wychodzi wcelowany praktycznie 1:1 w ttka.50:37 Znów prefire. I niestety mylisz się pisząc że ktoś go z drewna widział i pokazał się na radarze bo nikt go nie widział. Spójrz na povy każdego z nich.52:47 Paka przy rampie i ct o tym wie, a gośc się wcelowuje tutaj bo pod celownik mu wchodzą.http://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210127-1920-de_mirage.dem.zip7:38 Nie zauważył że tt kucnął i walnął prefa.9:25 Kolejny pref. I zanim Krejzol napisze że przecież normalne że jak się wchodzi w pałace to sprawdza się to miejsce to na każdym z tych demek nie sprawdzał nawet tej pozycji tylko sprawdzał tam gdzie są przeciwnicy czyli filary.13:10 Wie że tt cofa z undera bo mu nie peeknął, więc leci szybko by go złapać w tv room. W pierwsze tempo wcelowuje się w górę, ale gdy zauważył że już za późno i tt wybiegł zmienił na dól.14:14 No te peeki na awp nie wyglądają legitnie.http://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210125-1034-de_mirage.dem.zip1:20 Słyszał gościa który biegnie z drewna do standardu. Gdy przechodzi na walku pod drewno on już dokładnie o tym wie, nawet oddaje strzał nad jego głowe.3:33 Wskoczył do okna i zatrzymał się bo widział że messipaka go peekuje. Nie mógł go słyszeć bo leciał na doublejumpie.3:45 Strzela zanim gość w kuchni wychylił.3:53 Kolejny prefire.6:18 Tutaj widzimy akcje gdzie L1BERO pokazuje jak perfidnie próbuje się kryć na wh. Dojeżdża exit w kuchni i patrzy ct. Wszystko normalnie. Zabija ziomka wchodzącego do kuchni - normalne. I teraz. Malarz zajmuje kuchnie i sprawdza ct. Ale przecież L1BERO nie może zmienić pozycji bo go zabije gość w plecy. Więc stoi i trzyma pozycje która jest czysta XD W tej akcji ewidentnie czeka na tego gościa w kuchni.7:28 Ojoj chyba tutaj nie zauważył że jeszcze są pomiedzy nim a ctkiem schody i wychyla idealnie w model. (Wyłączyć rozmycie scope i idealnie to widać).12:02 Rzuca smoke do connecta i się w niego wcelowuje XD po czym sokoli wzrok i refleks szachisty pozwalają mu trafić takiego ctka peekującego.14:31 Wcelowuje się w schody, jak widzi że ziomek mu będzie peekować poprawia celownik żeby mieć na głowie.16:17 Oj kolejny raz zapomniał o schodach i peekuje model gracza.16:40 Widział nie widział, random prefire? Wcześniej czegoś takiego nie robił :)16:47 Ct przebiega w oknie do prawej. Nikt z tt tego nie widział ale L1BERO "słyszał"17:26 Kolejna śmieszna akcja. Leci sobie B, nic po drodze nie sprawdza oprócz czego? No oprócz samochodu na którym jest ct.18:52 Peekuje cona, tym razem nie prefire jak w innych akcjach w których akurat dziwnym trafem przeciwnik tam jest. Gapi się w tego cona chwile i gdy ct zbiega tego cona na dół on też bóg timingu zaczął patrzeć dół.19:04 Sytuacja z przed chwili się powtarza. Patrzy con, a gdy ct schodzi zmienia crossa na dól.19:13 No to akurat perfidny pref.18:17 Kolejny pref.21:45 zabija gościa skracającego po czym leci to B nie sprawdzając nic. Oczywiście wcelował się w ławkę bo tam typ idzie na shift.32:00 Całe to demko gdy szedł aparty nie spodziewał się peeka bo go nie było. W tej rundzie gdy gośc peekowal akurat on sobie pomyślał że ktoś chyba może peeknąć.34:29 Idealny timing na pestke w smoke akurat gdy ktoś przeskakuje.38:35 Kolejna akcja gdzie ewidentnie widać wh. Początek rundy, a chłop wskakuje car i skraca B na kosie XD38:53 Skraca dalej to B i zatrzymuje się jak widzi że tt będzie chodzić mu pod celownik39:11 Oj chyba boxów nie zauważył i na model sobie flicknął.http://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210125-0952-de_mirage.dem.zip24:20 No ładnie tutaj peekuje gościa w conie.32:26 Prefire w gościa w jungle.32:42 W kolejnego pref.Podsumowując te całe wypociny które analizowało w sumie parę osób łatwo jest stwierdzić że gość gra na minimum wallu. Jego poruszanie się po mapie - gdy nikogo nie ma to nie sprawdza i leci na kosie, a gdy ktoś jest to sprawdza, również jego decyzje - nie ma nikogo w oknie to nie rzucę molo, jest gość w oknie, a to rzucę. Do tego wszystkie prefire, zapominanie o ścianach i wcelowanie się w modele graczy jest bardzo obv.Jeśli @ Krejzol dalej uważasz że jest on czysty to proszę by ktoś inny z UBT oglądnął to demo, ponieważ po oglądnięciu tych 3 demek, nawet gold jest w stanie stwierdzić że chłop za dużo wie.Również chciałbym prosić by obejrzeć całe te demka nie tylko rozpisane fragmenty by zobaczyć podejmowanie jego idealnie timingowych "decyzji" o których piszę wyżej. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Witam, Również jestem w UBT i mam prawo do sprawdzenia i nie możesz wykłócać się ze mną. Kolor pomarańczowy to mój Demko #1 39:23 Wali prefire w gościa w apsac. Piszesz Krejzol że to normalna akcja bo ze schodów słychać pałace. Niestety po wyciszeniu wszystkiego na tym demku i tak nie da się usłyszeć lebronixa który peekuje. 39.23 - słychać bieg w pałacach ze schodów, normalne wychylenie 41:50 Kolejny prefire. A ty piszesz że normalnie strzela po zobaczeniu postaci XD Wcale nie wychodzi wcelowany praktycznie 1:1 w ttka. 41:50 - czysta akcja, zaczął strzelać jak zobaczył broń oraz postać 50:37 Znów prefire. I niestety mylisz się pisząc że ktoś go z drewna widział i pokazał się na radarze bo nikt go nie widział. Spójrz na povy każdego z nich. 50:37 -normalna sytuacja i wychylenie myślę ze pokazała mu się czerwona kropka bo na drewnie był jego teammate, ale że na demkach tego nie widać to nie mogę stwierdzić, lecz jestem pewny w 99% 52:47 Paka przy rampie i ct o tym wie, a gośc się wcelowuje tutaj bo pod celownik mu wchodzą. 52:47 - akcja do której można się doczepić. dodatkowe 43:20 - Trudno udawać, że się gościa nie widzi? dziwna sytuacja 45-45:20 - Za długie spraye jak na takiego dobrego gracza bez infa 47:19 - Idealny peek na model za ścianą Demko #2 7:38 Nie zauważył że tt kucnął i walnął prefa. 7:38 - śmieszny strzał bo tak jakby myślałeś że niby przebiegnie a kucnął i strzeliłeś 9:25 Kolejny pref. I zanim Krejzol napisze że przecież normalne że jak się wchodzi w pałace to sprawdza się to miejsce to na każdym z tych demek nie sprawdzał nawet tej pozycji tylko sprawdzał tam gdzie są przeciwnicy czyli filary. 9:25 - dziwne wychylenie, znaczy to pref z deagle 13:10 Wie że tt cofa z undera bo mu nie peeknął, więc leci szybko by go złapać w tv room. W pierwsze tempo wcelowuje się w górę, ale gdy zauważył że już za późno i tt wybiegł zmienił na dól. 13:10- skąd wiedziałeś że cofnie z undera na tv, mógł tam wyczekiwać itp, lecz ty pobiegłeś od razu na zakręt i zamiast wcelować się w tv już wcelowałeś się jak skakał 14:14 No te peeki na awp nie wyglądają legitnie. 14:14- Dostał info że w pałacach są przeciwnicy, ponieważ nawet na mapie widać że zotał zabity jego teammate. Demko #3 1:20 Słyszał gościa który biegnie z drewna do standardu. Gdy przechodzi na walku pod drewno on już dokładnie o tym wie, nawet oddaje strzał nad jego głowe. 1:20 - dziwna sytuacja 3:33 Wskoczył do okna i zatrzymał się bo widział że messipaka go peekuje. Nie mógł go słyszeć bo leciał na doublejumpie. 3:33 - tutaj akurat słychać go 3:45 Strzela zanim gość w kuchni wychylił. 3:45 - szybki strzał 3:53 Kolejny prefire. 3:53 - Nie mogłeś wiedzieć, dziwne 6:18 Tutaj widzimy akcje gdzie L1BERO pokazuje jak perfidnie próbuje się kryć na wh. Dojeżdża exit w kuchni i patrzy ct. Wszystko normalnie. Zabija ziomka wchodzącego do kuchni - normalne. I teraz. Malarz zajmuje kuchnie i sprawdza ct. Ale przecież L1BERO nie może zmienić pozycji bo go zabije gość w plecy. Więc stoi i trzyma pozycje która jest czysta XD W tej akcji ewidentnie czeka na tego gościa w kuchni. 6:18 - dziwna sytuacja że czekał, a patrzył już miejsce gdzie był jego mate Nie ma co dalej rozpisywać bo dalej jest to samo, po tych minutach jestem już pewny. Dobra po obejrzeniu gracza zbanowanego stwierdzam że jest on odpalony i używa wspomagaczy. Przy oglądaniu demka i też podsunięcia paru minutek był @ fluxx któremu dziękuję oraz przy niektórych demkach też był @ KustoszMocny . Ale nie chodzi tu o dziękowania itp. Chodzi o zachowanie @ Admin CS:GO Only Mirage #2 . Tak jak pisałem z administracją wyższą admin banuje to admin ma sam rozpisać, a nie w trójkę prosicie jakiegoś gracza o rozpiskę demka. Sami nie umiecie? Tutaj myślę że ostrzeżenie dla tej trójki będzie prawidłowym rozwiązaniem. @ Trivor @ Awek ciebie prosiłbym o pierwszą i ostatnią taką sytuacje, że robisz samowolkę . Jeżeli chcesz coś dodać w dziale odwołań to pisz do mnie lub innych UBT i znając życie to Ci pozwolimy po ustaleniu co chcesz dać itp. Odwołanie odrzucam i myślę że też się poprawicie @ Admin CS:GO Only Mirage #2 Pozdrawiam UBT 1 1 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi