Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) 1. Twój nick na serwerze: na ts3 miałem nick; gobarek 2. Nick admina banującego: tery XD 3. Powód bana: You are banned permanently. Reason: "Sprzedawanie setów, Działanie na nie korzyść Sieci" 4. Data oraz godzina zdarzenia: wczoraj wieczorem 5. Opis zdarzenia: popisałem z terym, ze mam demko jak archonek lata na rage setach na dd2 #1, jak prosił mnie o wysłanie demka, to zamiast tego wysłałem mu grafikę w paincie, nie obrażająca jego ani mnie(chyba), ale to nie ma nic wspólnego z tym bo i tak dostałem bana z powodem o jakieś sety. Ban w ogóle z dupy, proszę pokazać gdzie sprzedaje jakiekolwiek sety, w ogóle administratorzy z #1 są naprawdę dziwni, jeden mnie banuje z powodem, że mam słabe sety, choć w rozpisce wszystko b- a następnie właściciel na timspiku zaś daje bana, że ja sprzedaje te sety, nie mając żadnych dowodów... i w ogole nie wiem gdzie Ci działam na niekorzyść sieci?, chyba jedyne na co działam to na twoje kd które masz poniżej jednego @ Tery Edytowane 28 Stycznia 2021 przez archonek<3 4 2 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zostałeś pomylony z inną osobą, poszło ub. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi