Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 1. Imię: Tymon 2. Wiek: 16 ( w lutym 17 ) 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: myślę, że tak z 5h 4. Co chciałbyś zmienić: Raczej nic 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc Killerowi jak i Kacperkowi w pełnieniu ich obowiązków. 6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego akurat ja? No nie wiem, myślę, że mój staż jak i aktywność na forum jest spora, więc postanowiłem spróbować swoich sił . Będę pomagał użytkownikom oraz pilnował porządku. 7. Staż na forum: Rejestracja 23 kwietnia 2020 roku. (prawie 10 dni online) 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie byłem Ogólnie to długo zastanawiałem się nad tym podaniem, ale za każdym razem jakoś się zniechęcałem między innymi myśląc o osobach które będą pisać głupotki typu: "NA NIE BO NA RANGI LECISZ". Sorki, ale skąd ktokolwiek może wiedzieć ile ja mam wolnego czasu. A poza tym wtedy jeszcze była odpowiednia ilość Moderatorów jak i J@. Co innego już dzisiaj gdy jest TYLKO jeden j@, i TYLKO dwóch Moderatorów. Ogólnie mówiąc nie biorę pod uwagę w ogóle rezygnacji z jakiejkolwiek rangi i mam nadzieję, że znajdę czas na wszystkie obowiązki. Może pójdzie rezygnacja tylko z Opiekuna ale to już z innych powodów :P. Czekam teraz na wypowiedź użytkowników co o tym myślą. Pozdro. A i ten, nie będę się rozpisywał bo nie ma sensu pisać tego samego po 3 razy i pisać "NIE CHCE NIC ZMIENIC BO JEST IDEALNIE" jak każdy A poza tym widzę, że i tak nikt nie czyta podań bo wszyscy piszą na temat który wyjaśniłem chyba jasno. Dosłownie każda osoba pisze że lece na rangi mimo że wyżej wszystko wyjaśniłem Minimalnie 18 lat, NIE 10 dni online, NIE (9 dni i 16 h) Minimalnie 300 postów, TAK Rozpoznawalność oraz aktywność, Chyba TAK Znajomość ortografii i zasad pisowni, TAK Wysoka kultura osobista, TAK/NIE ale raczej tak Brak ostrzeżeń na koncie. TAK 6 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Andrzejku misiu kolorowy, podanie jest krótkie, więc za to jest minus, wiek również jest minusem, co nie oznacza że nie ogarniesz. Większość wymagań spełniona, ale podanie jest naprawdę krótkie, więc niestety jestem na NIE! 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Hej -/+ wiek + znany - doświadczenie - podanie + ortografia Można dać mu szansę, na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 -podanie +/-wymagania +/-wiek -doświadczenie Niestety na nie Masz już dużo rang i nie jestem pewny czy będziesz wyrabiał na stanowisku moderatora Ogólnie to z podaniem w ogóle się nie postarałeś 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nie za dużo trochę tych rang Ubt, Redaktor Fp, Właściciel Serwera, Opiekun Serwera. Nie wiem czy będziesz w stanie to wszystko ogarnąć :l +/- wiek + znany - podanie za krótkie +/- dni online - doświadczenie Na nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na Nie - Pisane Na kolanie ! - Wiek - Doświadczenie Mimo że @ KilleR. , @ Kacperek nie dają rady będziesz dodatkową kulą u nogi / Pozdrawi 1 4 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Siemka -wiek.. +chęci -/+wymagania Ogólnie mówiąc byłbym na tak, lecz jak masz tyle rang, a jest ich 4 to wątpię, że poradzisz sobie na stanowisku moderatora. Jestem na nie Pozdrawiam 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Jestem na nie, - Podanie nie przekonuje mnie w ogóle. - Za dużo rang, nie jestem pewny czy z kolejna będziesz wyrabiał - Wiek + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 29 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Sorry mordo jestem na NIE +/- wiek -podanie słabo napisane -wymagania -za dużo masz rang, nie poradzisz sobie ze wszystkim +doświadczenie +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na NIE -Podanie nie przekonuje -Pisane na kolanie -za dużo tych rang(lecisz pewnie na kolorki) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Foreground Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na nie, -podanie +/-wiek -Masz za dużo tych rang xdd +Zaangażowanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Siema, + doświadczenie +ortografia itp. + chęci + Znany +/- wiek +/- Godziny na forum napisał, że ma czas na wszystko, on sam najlepiej wie ile czasu ma i ile może poświecić na forum Jestem na Okres Próbny 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 No jasne Że Tak, przydalby Się tu Tirowy mod +/- wiek +staż +forum + rozpoznawalność -/+ trochę sporo rang, nwm jak będziesz funkcjonował Ogólnie moim zdaniem jeśli byś dawał radę zagrywać czas do potrzeb wszystkich rang nie mam przeciwskazań, ale to chyba się zobaczy jedynie testując, Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Z wszystkich swoich obowiązków wykonujesz dobrze (nie wiem jak FB). Myślę, że można dać szanse TAK. + Staż na forum + Aktywność + Wywiązujesz się z obowiązków - Podanie Co do wieku 17lat myślę, że to wystarczający wiek. Sam nie wiem czemu ktoś pisze, że lecisz na kolorki, jak wywiązujesz się z obowiązków. Wiele osób pisze, że będziesz miał zbyt wiele na głowie. Serio??? Jedyna osoba, która ma dużo na głowie to Trivor (sam coś o tym wiem) Nie wiem, po co tak duże wywyższanie rangi Moderatora (mały dostęp) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na nie -nie wiem praktycznie o Tobie nic, a jako moderator to przykre -za dużo rang funkcyjnych, zbierasz wszystkie? +staż -podanie 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Andrzejku Andrzejku, mimo że jesteś aktywny na forum to jestem na nie masz za dużo kolorów i wątpię że masz tyle czasu by je wszystkie ogarnąć, tu ubt tam redaktor tam jeszcze coś. tak jak to napisałem u kogoś, wymagania to nie wszystko ale czas też jest potrzebny, a jeśli mówisz że ogarniesz to wszystko to jesteś robotem który nie pracuje, nie je... Tylko pilnuje porządku na forum czyżby nowy robot NASA? Ja cię rozszyfruje zobaczysz Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Powiem tak jesteś Właścicielem serwera, opiekunem kolejnego serwera oraz masz pod opieką UBT to nie oznacza ZAWSZE że lecisz na rangi tylko po prostu dobrze gospodarujesz swoim czasem i jesteś w stanie to ogarnąć, ale moderator to większe poświęcenie wiem bo miałem na kilku sieciach musisz ogarniać wiele więc pytanie do Ciebie czy jesteś w stanie ogarnąć to wszystko? być może dostaniesz szanse tylko żeby potem nie było że po 2 tygodniach zrezygnujesz bo jednak opadły Ci chęci lub nie masz czasu na to. Nie każdego trzeba oceniać tą samą miarą. Wracając do podania to jestem na Nie z lekkim przechyłem na Tak -/+ Wiek, ale to tylko liczba możesz mieć 14 lat i zachować się dojrzale a możesz mieć 19 i zachować się jak gówniarz - Podanie zbytnio nie przekonuje a w podaniu na Moderatora właśnie to Ty musisz pokazać innym że Ci zależy na tym - Wymagania + Chęci + Aktywność + Doświadczenie Jeśli się nie uda to trudno nie teraz to kolejny, ale nigdy się nie poddawaj. Mimo wszystko powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Oczywiście, ze na tak! +pomocny +mily +aktywny +/- wymagania +/- podanie 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 +/- wiek ( chociaż to nie jest wyznacznik dojrzałości) + staż + chęci +/- aktywność ( tu fakt mało Cię widać na forum ogółem) Ogólnie jesteś spoko ziomek. Jako UBT wywiązujesz sie z obowiązków i nie ma z Tobą żadnych problemów. Największym takim minusem to tylko ta aktywność jak dla mnie. Na razie na nie, za bardzo się pospieszyłeś. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam witam. + pomocny + aktywność oraz staż na forum (trudno go nie zauważyć ) * wywiązywanie się ze wszystkich obowiązków +/- wiek - mało troche tego podania Przeczytałem całe podanko, Andrzej nie jest osobą, która "leci na kolorki albo rangi". Patrząc na powyższe wypowiedzi szanse są małe, ale ze wszystskich obowiązków wywiązuje się jak należy, więc według mnie poradzi sobie z taką rolą. Za okresem próbnym! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Neutralnie z uwagą w stronę OKRES PRÓBNY +kulturalny na SB +Rozpoznawalny +chęci +/- masz dużo rang. Podołasz? -wiek -doświadczenie -krótkie podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ToMojeEGO Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 andżeju nie denerwuj sie - wiek - dziad - łysy 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Lutego 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Dla mnie na nie, masz za dużo na głowie, za dużo rang by ogarnąć jeszcze moderatora, osoba na moderatora powinna być skupiona w 100% na tej randze a nie zajmowanie się serwerami pisanie postów na fb rozpatrywanie demek i w dodatku pilnowanie porządku na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Andrzejku jestem za okresem próbny +Wiek +Staż +Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 ja bym dal szanse widzowie zalezy mu podanie nie jest za dlugie ale krotkie tez nie jest staz 1 naura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi