Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) 1. Twój nick na serwerze: archonekxdxd 2. Nick admina banującego: a kto jest tak madry jak @ Tery 3. Powód bana: You are banned temporarily. Reason: "Obraza admina, ile mat lat? chuj cie to" Try again in 4d 22:37:33 4. Data oraz godzina zdarzenia:teraz 5. Opis zdarzenia: Admin @ Tery zaczął mnie przerzucać po kanałach, (ledwo po moim banie na strefie) i zaczął coś kur@0wać do mikro, to z beki nie mogłem bo chłop co się nakrzyczał, co opluł mikrofon to głowa mała, zaraz potem mnie kicknął z kanału z którego mnie pierw przerzucił i tak wyglądała nasza konwersacja: nie żeby coś ale to on mnie zaczął od debili wyzywać. @ Trivor proszę o uspokojenie Terego, i odbanowanie mnie. " You are banned temporarily. Reason: "Obraza admina, ile mat lat? chuj cie to" Try again in 4d 22:37:33 " Edytowane 29 Stycznia 2021 przez archonek<3 2 3 2 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 31 Stycznia 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @ Tery Czy masz coś do dodania od siebie? PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Tak , ten gość dostał bana już wczesniej z powodem Dzialanie na szkode Sieci, pod innym nickiem myslalem ze to petuwer, lecz to byl archonek pod innym nickiem i na pw cos pisal ze ma demko na archonka co na spinbocie latal ponoc, sprawdzilem tego linka, to byl zart po prostu i po czym uciekl więc perma dostal, a ten teraz ban jest za bycie smieszkiem i prowokowaniem na forum jak i na ts. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 1 Lutego 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Już wszystko rozumiem - dzięki. PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 1 Lutego 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi