Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick : Refleks chudego byqa
nNick Oskarzonego : Agent + Kushman ...

Data: koło 18:30? 

Powód: szkoda strzępić ryja ...

Opis: Ogl dostałem FD w czwartek za przegranie solówki normalna rzecz, po czym gdy Maluch czy jak mu tam  się zbuntował 
A agent zabił go po czym powiedział próba buntu, po chwili rozpedziłem się na banny chopie do niego i po chwili mnie zabił i powiedział próba buntu 
 Gdy miałem fd mogę bić no nie? Tez nie było FD przeszkadza  fd ginie więc tu już mamy fk 
next gdy napisałem po tym do Kusha U@ Kush agent ma fk, To ten zareagował po 10/11 sec gdy napisałem na sayu zwykłym a więc? 
w czasie tej mapy dostalem 3 kicki "kultura" zamiast gagów po 5 minut widać że się chłop nie zna nad strażnikiem.

Dowody : 
Demko z fk czwartek  http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2101291818-jail_anubis-1611940680-1611942660.zip 
+ zrobił bodajże 3 runda fk na yś :P 

+świadek @ Kamsi

• Lubię to! 1

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

• Użytkownik

Mogę potwierdzić to co napisał Refleks.Agent masowo robi fk cały czas umyślnie czy nie, nie wiem no ale po co typ wbija do tego ct jak nie potrafi prowadzić(moze nie potrafi prowadzić to za duze słowo no ale ;d).To nie jego pierwszy fk i każdy kto tam gra to wie moim zdaniem to powinien chodzić tylko jako pomoc a potem no sam nwm  jak się będzie zachowywał.A Kush ? szkoda gadać nic do cb nie mam, no ale jak ci ktoś pisze na u@ to wypada odpowiedzieć i uświadomić gracz czemu tak a nie inaczej i jak coś ct zrobił  coć nie tak to przenieść do tt.

• Super 1
  • Użytkownik

Nie przesadzaj już z tymi skargami, ktoś się pomyli zrobi jednego fk to odrazu skargę składasz. Możesz wytłumaczyć mu że miałeś fd i po sprawie.

@ KushMan a ty zwracaj uwagę na u@.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]