Użytkownik OrangeCandy Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Cześć Przychodzę z propozycjami na dodanie klanów i monet do dd2#1 klany i monety by miały miały za zadanie np: -ranking klanów (żeby walczyli o 1 miejsce w topce ) -dobra zabawę Co musiał by gracz zrobić żeby mieć klan: - mieć odpowiednia rangę np (gold nova 1/2) i odpowiednia ilość monet Np (1000 monet) Monety można by było uzyskać: -za zabicie gracza 1moneta (Vip/S-VIP 2monety) -za zabicie headshotem 2monety (VIP/S-Vip 3 monety) -rozbrojenie/podłożenie paki 3 monety (VIP S-VIP 4 monety) 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zdaje mi się ze to może być ciekawe lecz z czasem dla takich no-life to za dużo troszkę, ale ja nie jestem od decydowania 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Ja jestem na tak , miałem styczność z takim czymś na cod mod i jest to bardzo super pomysł , leci + byczku za pomysł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Ja jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka julson Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Jestem na nie; lubię na serwerze właśnie to, że nie ma wielu "dodatków" tego typu. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 również jestem na nie to jest dd2 a nie cod czy diablo, jeśli chcesz mieć taki dodatek co do klanu to zapraszam na coda ... Moim zdaniem tak jak teraz dd2 wygląda jest okey i nie potrzebuje żadnych klanów XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Nie. Gdyż jest już tyle pierdol ze starczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi