Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 300+ postów ✅ 200+ reputacji✅ Staż na forum przynajmniej 6+ miesięcy✅ Dobra opinia wśród użytkowników oraz administracji✅ 9 aktywnych dni na forum❌ (4+ Dni) Bezkonfliktowość✅ Nick: OK_BOOMER Wiek: 15 Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: Na forum jestem już dlugo, na serwerze strefyskilla pierwszy raz zagralem 8 marca czyli juz prawie rok jestem na strefie, staram sie być aktywny na forum a serwer na ktorym jestem opiekunem staram sie ogarnac jak najlepiej, myślę ze moge zasługiwać na rangę stałego bywalca. @ Trivor @ Anox @ shinga 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Najwidoczniej nie przeczytałeś informacji która znajduje się we wzorze "Podania na stałego bywalca mogą pisać osoby bez rang funkcyjnych, typu Admin serwera, moderator itp." 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi