Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 23 aktualnie, za 4 dni będzie już 24 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Trudno powiedzieć, w sumie w większości jestem aktywny od 18 do późnej nocy, oczywiście z jakimiś przerwami. Jestem osobą pracującą i mającą życie prywatne, więc spędzam na forum tyle czasu ile jest to możliwe - więc tutaj liczę na zrozumienie. 4. Co chciałbyś zmienić: Generalnie forum jest dobrze rozbudowane, więc nie widzę czegoś konkretnego do zmiany. Chociaż brakuje jakiegoś spisu obecnych poradników, czy selekcji obecnie wyróżnionych. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc obecnym moderatorom, których według mnie jest troszkę mało jak na tak rozbudowane forum. Też mają swoje życie prywatne gdzie pracują/uczą się oraz chcą mieć chwile "tylko dla siebie". Oczywiście nie będę tu wypisywał o pilnowaniu użytkowników, aby stosowali się do regulaminu, bo jest to po prostu obowiązek tej rangi. 6. Dlaczego akurat ty: Myślę, że potrafię rozsądnie myśleć, jestem opanowany i staram się być neutralny jeśli chodzi o konflikty. Miałem sporą styczność z ową rangą, więc nie będzie sprawiać mi trudności. 7. Staż na forum: Rejestracja - 22 Kwiecień 2020 / Czas online - 9d 5h 43m 59s 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Wielokrotnie pełniłem funkcje od Moderatora do Administratora Sieci, więc w tym przypadku panel Moderatora nie jest mi obcy. 1 2 2 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 + wiek + aktywność + znany + ortografia i interpunkcja + miły i fajny chłopak + staż co tu więcej pisać na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Dałbym okes próbny +wiek +posty +online czas +aktywność +staż jedyny minus jaki widzę w podaniu to samo podanie, za mało napisane Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Spodziewałem się, że napiszesz. Jestem na TAK! + wiek +Spełniasz wymagania + Znany i lubiany 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 jestem na TAK +Wiek +Wymagania +Chęć +Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Jak najbardziej na tak + aktywność + bardzo miły, uprzejmy + doświadczenie + Nie jest prowokacyjny;) - słabo gra w csa 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Można dać szanse +wiek +podanie +/-wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 +/- podanie + wiek +/- aktywnosć + doświadczenie Mozna dac szanse 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Okres próbny/Tak +rozpoznawalny +miły +kulturalny +ogarnięty + nie konfliktowy +czas na forum - minusów nie widzę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Można dać szansę, na tak + Wiek + Doświadczenie + Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Można dać szanse + wiek + podanie +/- wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) Jestem na TAK +Wiek +Staż +Wymagania - Jeden MINUS za AKTYWNOSC twoja aktywność opiera się tylko na postach (Większości nie ciekawych) Chciałbym zobaczyć jakieś TEMATY Poradniki, Artykuły i inne (Nie muzyka czy zabawa). Edytowane 1 Lutego 2021 przez Browar3D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Okres próbny +Wiek +Staż +Wymagania 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 7 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Jestem za daniem szansy +wiek +staż +wymagania +/- aktywność +/- podanie +chęci Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Staż na forum, komunikatywny, bezkonfliktowy. Okres próbny 2 tygodnie! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi