Użytkownik Kofencjusz Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Twój nick na serwerze: Kofencjusz Nick admina banującego. K1ng Dostałeś bana, gaga czy muta?: BAN Czas oraz data bana: 01-30-21 22:10 Serwer na którym dostałeś bana: mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Nwm XD Ide se a tu nagle tak o ban Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:515504590&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: Wpiszcie Mój nick to znajdzie Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kofencjusz Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Już nie ma, dostałem za podawanie infa gdzie mój XD Serio? MASAKRA... Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi