Użytkownik AS1 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : AS [AMXBans] Reason : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1842259934 ' [AMXBans] Your IP : ' 5.173.193.114 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Bez ss kilka minut temu. Możecie sprawdzić HLTV? Pozdro. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Minęło 24h Więc jak znajdziesz tego pova w cstrike to zloz odwołanie ponownie. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AS1 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Nick z CS: AS Admin banujący: Nie wiem Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia: 30.01.2021 Opis sytuacji: Grałem jak każdy, nagle dostałem bana z powodu " Wallhack + Aim " Nie zsotały zrobione również żadne ScreenShoty ... Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): " Adres IP — 5.173.193.114. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany " A wchodząc na serwer nie mogę się dostać... Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : AS [AMXBans] Powod : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1842259934 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.173.193.114 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi