Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Mam propozycję o dodanie takiego czegoś (w zabawue Kaczki AWP) jak gdy się kogoś trafi i nie zabije odrazu to CT ma prawo go dobić z pałki. Według mnie to dobry pomysł i wiele osób się z mną zgodzi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Na nie Sama nazwa wskazuje kaczki AWP i tak ma zostać a nie z pałki dobijać.... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Również na nie, jeśli są kaczki z awp to awp. Można ewentualnie dodać drugą taką zabawę tylko o nazwie Kaczki z Pałki XD Ciekawe jak by to wyglądało haha 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Pałka powinna być zablokowana tak żeby jej nawet nie dało się wyciągnąć Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Tak opcja według mnie też jest dobra Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Kaczki "AWP" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi