Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Mam propozycję dodania złotej pałki dla minivipów i svipów dla CT, a dla TT (oczywiście dla mvipów i svipów) Coś w stylu mikrofonu nie wiem czy zrozumiecie mnie ale coś w stylu jak ci reporterzy wystawiają rękę z mikrofonem do twarzy jakiś ludzi (w sensie taki wygląd). Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Albo ja przygłupi jestem albo Ty to napisałeś jakbyś miał wodogłowie [Bez obrazy] nic nie rozumiem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Chodzi mi żeby vipy miały złotą pałkę w tym CT A TT mikrofon x D Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Totalnie bezsensu ta propozycja, dla mnie odpada (PO CO?XD) Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Nie no chociaż z tą złotą pałką dla vipów w CT to spoko według mnie ale ja jestem tylko od pomysłów x D Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Jak dla mnie jedynie co można dodać to mikro osobne dla vipow w tt do lepszej komunikacji i opracowanie buntu tak żeby tylko tt to slyszało Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi