Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Nick: archonek Czas i data zdarzenia:teraz Powód bana: Nie możesz chatować, ponieważ zostałeś/łaś zablokowany/a przez administracje. Dowód w postaci screenów: myślę, że nie będą tutaj potrzebne Coś od siebie: Wszyscy dostali jakieś warny, a ja dostałem blokadę, a nigdy nie byłem banowany na chatboxie, więc nie wiem o co chodzi czy dostałem perma, czy zwykłego bana na ileś tam godzin. Z tego co czytałem regulamin, powinienem dostać również jakieś punkty ostrzeżeń, a nie blokadę. Ja nawet nie wiem za co ja bana dostałem XD 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 XD ty to już wszędzie bana masz lub dostałeś 2 2 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lutego 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Shinga nie miał jak Wam warnów z informacją podawać, już to ogarniam 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lutego 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi