Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

znowu czituje

ARCHON SZTANGA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS:archonek

Admin banujący: wieslaw

Serwer: dd2 tym razem #2

Data zdarzenia: teraz

Opis sytuacji: no sobie grałem i ban wleciał. @ Tery  rozpisz mi demko pls, ostatnio rozpiska UBT Ci się nie spodobała, i notatki im dawałeś pod postami, to może sam teraz spróbuj :cat1:

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=11178

Wycinek bana z konsoli: 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'Cheater'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:34224576'
[AMXBans] Twoje IP: 'kd1player'
[AMXBans] ===============================================

@ wieslaw , naprawdę myślisz, że naprawdę wyłączyłem czity, bo wszedłeś na specta? nie no błagam xd

Jeżeli Cię to tak bardzo interesuję co robiłem w 3:50 to pewnie był zmieniany cfg, zmieniam go z 10 razy na mapę :PepeWink:

7:53 - +1, @ Trivor musicie demka naprawić, bo pamiętam tę akcję i miałem tam flesha, lecz nie pełnego bo już zszedł do 70/80%, nie rozumiem czemu kłamiesz, że miałem full flesha? mordo, jak nie masz argumentów żeby kogoś zbanować to nie zaczynaj kłamać... ;) 

"wiem ze malo ale na moim demku i ESP bylo wiecej akcji dziwnych." - to ty chyba na innym serwerze ze mną grałeś, bo demko się niczym nie różni od esp admina w grze. Oprócz tego, że jest błąd z fleshami na hltv.

" tak bede mial cie na oku chociaz za to ze masz juz blokade vac nie bez przyczyny." - tak vac jest za czitowanko :*

"O GSJ juz nie wspominam." - patrząc na to, że zacząłeś kłamać w rozpisce, domyślam się, że gdybym naprawdę robił GSJ, to byś je rozpisał, dlaczego? ponieważ nie masz innych argumentów żeby mnie zbanować, niestety GSJ nie robiłem jedyne co robię to dwa ducki po spadochronie, a to się nie zalicza do żadnych skryptów typu sgs/gs/gsj.

Edytowane przez archonek<3
  • Ha ha 8

TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ??

2.png

• Użytkownik

powiem tak demko nie wiem czy cos zle wpisalem czy nie wpisalem w ogole ale nie mam zapisanego...  

3.50 wchodze ba spec od razu dziwne zatrzymanie zeby cos wylaczyc 

7.53 mial pelnego flesza i goscia wali nie pierwszy raz wiem po tym od razu polecial perm szkoda ze hltv bo tego nie widac..

wiem ze malo ale na moim demku i ESP bylo wiecej akcji dziwnych. Wiem ze dostanie UNBANA. O GSJ juz nie wspominam.

i tak bede mial cie na oku chociaz za to ze masz juz blokade vac nie bez przyczyny.

Pozdrawiam i nastepnym razem sie poprawie

https://www74.zippyshare.com/v/f8OQc0RO/file.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]