Użytkownik fellek Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 twoj nick na serwerze:fellek nick admina banującego:kustosz dostales bana, gaga czy muta?: bana czas oraz data bana: nie wiem bo nie ma mnie w ostatnich banach Serwer na którym dostałes bana: Only Mirage #1 link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/fellek_/ opis sytuacji: Więc tak strzelam sobie do gościa na midzie i nagle dostaje komunikat zbanowano cię na tym serverze, więc troche dziwna sytuacja dostałem bana za wh gdzie nigdy nie cheatowałem dziwne no ale ja juz nic na to nie poradzę, liczę na unbana. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Skoro nie ma cie w sb to skąd wiesz kto ci dał bana? @ KustoszMocny opisz sytuacje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fellek Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) wczoraj patrzyłem ale nie chciało mi się pisać odwołania Dobra on odpisuje czy ma we mnie wywalone xD? Edytowane 2 Lutego 2021 przez fellek Odnośnik do komentarza
Użytkownik fellek Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Nie pisałem innego Odnośnik do komentarza
Użytkownik fellek Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) dobra jednak jestem glupi xd Edytowane 1 Lutego 2021 przez fellek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 3 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Witam, Odwołanie przyjmuję. Na potwierdzenie daje ss Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 3 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi