Premium zeus Opublikowano 2 Lutego 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Imię: Kacper Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: chcial bym zostac opiekunem ponieważ na chwile obecna niema zadnego opiekuna Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: CS:GO Only AWP #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: NIE Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): dogadamy sie Coś o sobie: Mam na imię Kacper i mam15 lat, obecnie uczęszczam do 1 klasy zawodowej . Pochodzę z województwa Wielkopolskiego. moje Głowne zainteresowania to motoryzacja , pilka nozna i oczywiscie counter strike 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Jestem na Stanowcze NIE +/- wiek -obrażanie ludzi - brak kultury +gt 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 2 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 +/- wiek +/- sm ( taka wiedza to na admina a nie na opiekuna ;P ) + checi na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SZYJA Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Sam gram na tym serwerze i jak dla mnie dobrze by było aby Zeus został opiekunem ponieważ: 1. Często przebywa na serwerze 2. Jest dobrym adminem 3. Stosuje się do regulaminu serwera 4. Serwer potrzebuje opiekuna takiego jak on Jestem zdecydowanie na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GRanja Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Gram bardzo często na serwerze i według mnie zeus był by dobrym opiekunem ponieważ bardzo często gra na serwerze przestrzega sie regulaminu przez co jest dobrym adminem kultura osobista Jestem zdecydowanie na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 + staż na adminie +/- wiek ++GT Na tak! 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik MsM Opublikowano 4 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 +/- wiek +/- sm +gt na Tak! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 na tak wiek sm gt staż -popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik Harnasito Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 +/- wiek - podanie - z tego co widziałem na skardze wyzywasz ludzi - dostałeś degrada Wielkie NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 9 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 @ shinga / @ Trivor do zamknięcia gracz dostał degrada z admina #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi