Użytkownik Lizawka127 Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) Witam przychodzę do was z taką prośbą aby usunąć plugin/skrypt: SPAM IP: moje argumenty: Gdy chcemy napisać komuś np: Hej mordo no mam 40-60fps w tej grze nie wiem co jest grane. (to nas wywala) Tak samo jak chcemy napisać no ta klasa ma 1/8 a powinna mieć 1/7 bo tak by było spoko (to nas wywala) Teraz mamy 2021 rok, nikt już raczej nie wchodzi na serwery i nie zarzuca innymi IP spamując. Ogólnie rzecz biorąc często jak chcemy coś napisać i to zdanie zawiera cyfry to wywala z serwera. Edytowane 2 Lutego 2021 przez rilu poprawka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi