Użytkownik Lizawka127 Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) Hej, jak dobrze wiecie na serwerze są klasy PREMIUM. Myślałem nad tym aby żadna nie odbiegała swoimi umiejętnościami od innych i wymyśliłem taki pomysł aby trochę je zmodyfikować. Stary TALIB: 20% dmg z ak47, dublejump, 70% widoczności. Nowy TALIB: 25% dmg z ak47, dublejump, 60% widoczności, autobh. Stary SWAT: +6 dmg do m4a1, dublejump, 1/4 na zabicie z HE. Nowy SWAT: +6 dmg do m4a1, dublejump, 1/3 na zabicie z HE, odbija/neutralizuje 2 pociski na rundę. Stary Komandor: 1/1 z awp, +5 dmg z famasa, gdy trzyma awp posiada 50% widoczności. Nowy Komandor: 1/1 z awp, +5 dmg z famasa, gdy trzyma awp posiada 60% widoczności. Stary Admirał:1/5 na zabicie z HE, ciche kroki, moc medyka, +150 dmg z awp, 1 apteczka. Nowy Admirał:Trujący Smoke (20dmg/sec)[osoba która w nim stoi dostaje dmg], ciche kroki, moc medyka, +150 dmg z awp, 1 apteczka. Stary Achmed: wybucha po śmierci zadajac 80dmg, 25% dmg z mp5navy, 1/6 na spawn u wroga. Nowy Achmed: wybucha po śmierci zadajac 100dmg, 25% dmg z mp5navy, 1/5 na spawn u wroga. Major: Bez zmian. (nie mam pomysłu) Edytowane 2 Lutego 2021 przez rilu Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi