Użytkownik ZawadOne Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Truciciel - powinien zadawać troszkę większe obrażenia od zatrucia 5/+inteligencja powiedzmy 1int/0.1 albo 0.2dmg - bardzo mało grywalna klasa. Chemik - do usunięcia moim zdaniem, nikt nim nie gra + jest bardzo słabą postacią. Elektryk - Grałem nim do 50 lvl bodajże, 100 inteligencji przekłada sie na około 20dmg na piorun co jest moim zdaniem dużo za mało - kolejny raz bardzo rzadko grywalna klasa Zwiadowca - zmienić z 1/10 wyrzucenie broni do 1/7 albo 1/6 - kolejna bardzo rzadka grywalna klasa Komandos - buff (jeśli jest taka możliwość) po otrzymaniu dmg postać nie zostaje spowolniona ( you know what i mean ?) + wyższy skok np taki jak z perkiem 3mod. Podpalacz - zmienić stałe 40dmg na np 25 dmg/+ int w przeliczeniu 1 int / 0.1 albo 0.2 dmg. Wsparcie ogniowe - Na start dwie rakietki / kolejno 30 lvl jedna dodatkowo 60 lvl kolejna aż powiedzmy do 5 rakiet na rundę (kwestia dogadania) plus troche wiekszy dmg. - Bardzo mało grywalna postać. Arktyczny żołnierz - Bardzo ciekawa klasa aczkolwiek proponował bym zmiane z 1/8 zamrożenie na 1/5 albo 1/6 i żeby działało to zamrożenie również na innych broniach, czytaj jeśli posiadasz perk z bronia i podczas zamrozenia dmg 135% i usunąć 1/2 z kosy ( nie przydatne ) Co do reszty postacie z ISLAM jedynymi grywalnymi postaciami sa Muzahed oraz Arab reszta jest do zmiany moim skromnym zdaniem NOWA KLASA - Cichy zabójca Inteligencja: 0 Życie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 25 Bronie: M4 , USP , FB Dodatkowy Opis: ciche kroki, 125% DMG W GŁOWE. PERKI Złote m4 - Dostajesz m4 oraz 130% obrażeń z niej. Wsparcie medyka - Dostajesz umiejętność podnoszenia swoich sojuszników powiedzmy od 3 do 6 na runde Srebrny famas - Dostajesz famas z dodatkowym DMG od 7 do 15 dmg Niewidzialność - Dostajesz perk który po użyciu znikasz na 3-5sekund. Niewidzialność zmniejszona do 5 i w tym czasie nie możesz atakować/strzelać. ( jeśli jest możliwość stworzenia czegoś takiego ) Siła mahometa - Na nożu stajesz sie niewidzialny albo podczas kucania na nożu ( kwestia dogadania do ilu by spadała ta niewidzialność) Siła elektryka - Dostajesz dwa pioruny 50DMG + INT BROŃ ABSOLUTNA - Po użyciu zabijasz wszystkich graczy z przeciwnej drużyny , niszczy sie po użyciu . ( Szansa na drop tego perka powinna być mniejsza niż 0.5% ) Rozmawiałem z shooterem na temat dodania możliwości zakupu ammo w /sklep , dostałem odpowiedź że ma ona być w paczkach. Bądź co bądź to dobre rozwiązanie ale chciałem jeszcze w tym poście to zaznaczyć i zobaczyć co o tym myślicie Jeszcze jedna propozycja odnośnie dodania możliwości sprawdzenia moich usług np pod /mojeuslugi gdzie by było napisane wszystko co masz zakupione i na jaki okres czasu, klasy premium oraz vip . Myślę że przydałoby się coś takiego . Jeśli coś mi wpadnie do głowy będę edytował ten post. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lizawka127 Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Czemu dodałeś temat gdzie wcześniej dałeś ten sam post? XD (nieważne, wiadomo lepiej założyć temat dla "ważniejszych" rzeczy) Cytat Truciciel - powinien zadawać troszkę większe obrażenia od zatrucia 5/+inteligencja powiedzmy 1int/0.1 albo 0.2dmg - bardzo mało grywalna klasa. Dobry pomysł. Jestem za, dokładnie o tym samym myślałem. Cytat Chemik - do usunięcia moim zdaniem, nikt nim nie gra + jest bardzo słabą postacią. Dobra klasa, zadaje 35dmg/sek tą swoją trucizno-apteczką. SG552 tez jest super bronią. Cytat Elektryk - Grałem nim do 50 lvl bodajże, 100 inteligencji przekłada sie na około 20dmg na piorun co jest moim zdaniem dużo za mało - kolejny raz bardzo rzadko grywalna klasa Jak to? Grałem Elektrykiem i 2 int = 1 dmg. Cytat Zwiadowca - zmienić z 1/10 wyrzucenie broni do 1/7 albo 1/6 - kolejna bardzo rzadka grywalna klasa Zbyt częste wyrzucenie broni to by było. Już lepiej ją wywalić i dać 1/10 wywalenie broni jakiejś premce. Cytat Komandos - buff (jeśli jest taka możliwość) po otrzymaniu dmg postać nie zostaje spowolniona ( you know what i mean ?) + wyższy skok np taki jak z perkiem 3mod. Fajny pomysł. Myślę, że gdyby miał 2 jumpa był by spoko i miał 50% mniejsze spowolnienie od strzałów. Cytat Podpalacz - zmienić stałe 40dmg na np 25 dmg/+ int w przeliczeniu 1 int / 0.1 albo 0.2 dmg. Cholerna wartość 35-45dmg na sek? wow. Lepiej żeby max 100int miał 30dmg na sek przez 3sek. czyli 90dmg. Bo to rzadko wchodzi. Cytat Wsparcie ogniowe - Na start dwie rakietki / kolejno 30 lvl jedna dodatkowo 60 lvl kolejna aż powiedzmy do 5 rakiet na rundę (kwestia dogadania) plus troche wiekszy dmg. - Bardzo mało grywalna postać. jestem z tym bardziej by była 1 rakieta co 50lvl była by lepsza, gdyż ich cooldown to 3sek. i bazowe 65dmg + int (2int=1dmg) Cytat Arktyczny żołnierz - Bardzo ciekawa klasa aczkolwiek proponował bym zmiane z 1/8 zamrożenie na 1/5 albo 1/6 i żeby działało to zamrożenie również na innych broniach, czytaj jeśli posiadasz perk z bronia i podczas zamrozenia dmg 135% i usunąć 1/2 z kosy ( nie przydatne ) 1/8 jest i działa w porządku, dać mu 135% na tym zamrożeniu + aby to zamrożenie trwało 2sek a nie "0.5sec? XD" Cytat NOWA KLASA - Cichy zabójca Inteligencja: 0 Życie: 10 Wytrzymałość: 5 Kondycja: 25 Bronie: M4 , USP , FB Dodatkowy Opis: ciche kroki, 125% DMG W GŁOWE. Nie... w 1.6 ciche kroki są zbyt mocne. To nie CS:GO 25% w głowę nic nie zmieni. Jestem na nie. Cytat Złote m4 - Dostajesz m4 oraz 130% obrażeń z niej. Wsparcie medyka - Dostajesz umiejętność podnoszenia swoich sojuszników powiedzmy od 3 do 6 na runde Srebrny famas - Dostajesz famas z dodatkowym DMG od 7 do 15 dmg Niewidzialność - Dostajesz perk który po użyciu znikasz na 3-5sekund. Niewidzialność zmniejszona do 5 i w tym czasie nie możesz atakować/strzelać. ( jeśli jest możliwość stworzenia czegoś takiego ) Siła mahometa - Na nożu stajesz sie niewidzialny albo podczas kucania na nożu ( kwestia dogadania do ilu by spadała ta niewidzialność) Siła elektryka - Dostajesz dwa pioruny 50DMG + INT BROŃ ABSOLUTNA - Po użyciu zabijasz wszystkich graczy z przeciwnej drużyny , niszczy sie po użyciu . ( Szansa na drop tego perka powinna być mniejsza niż 0.5% ) Złote m4 - 30% ? to ponad 5-9dmg.(zalezy od odleglosci) czyli Dostajesz M4 i masz 6 dmg z niej. Wsparcie Medyka - jest perk na wskrzeszenie po zabiciu Srebrny Famas - są platynowe. Niewidzialość - bedzie sie bugować... Siła mahometa - zbyt mocne, ewentualnie tylko na kucaka (masz np 45pkt. widocznosci) Sila Elektryka - spoko Broń Absolutna - "tzw. fala śmierci" tu by się chyba nie sprawdziła, ale kto wie. (spoko) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi