Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycje by ZawadOne :)

ZawadOne

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Truciciel - powinien zadawać troszkę większe obrażenia od zatrucia 5/+inteligencja powiedzmy 1int/0.1 albo 0.2dmg  - bardzo mało grywalna klasa.
Chemik - do usunięcia moim zdaniem, nikt nim nie gra + jest bardzo słabą postacią.

Elektryk - Grałem nim do 50 lvl bodajże, 100 inteligencji przekłada sie na około 20dmg na piorun co jest moim zdaniem dużo za mało - kolejny raz bardzo rzadko grywalna klasa

Zwiadowca - zmienić z 1/10 wyrzucenie broni do 1/7 albo 1/6 - kolejna bardzo rzadka grywalna klasa

Komandos - buff (jeśli jest taka możliwość) po otrzymaniu dmg postać nie zostaje spowolniona ( you know what i mean ?) + wyższy skok np taki jak z perkiem 3mod. 
Podpalacz - zmienić stałe 40dmg na np 25 dmg/+ int w przeliczeniu 1 int / 0.1 albo 0.2 dmg.

Wsparcie ogniowe - Na start dwie rakietki / kolejno 30 lvl jedna dodatkowo 60 lvl kolejna aż powiedzmy do 5 rakiet na rundę (kwestia dogadania) plus troche wiekszy dmg. - Bardzo mało grywalna postać.

Arktyczny żołnierz - Bardzo ciekawa klasa aczkolwiek proponował bym zmiane z 1/8 zamrożenie na 1/5 albo 1/6 i żeby działało to zamrożenie również na innych broniach, czytaj jeśli posiadasz perk z bronia i podczas zamrozenia dmg 135% i usunąć 1/2 z kosy ( nie przydatne )

Co do reszty postacie z ISLAM jedynymi grywalnymi postaciami sa Muzahed oraz Arab reszta jest do zmiany moim skromnym zdaniem 

NOWA KLASA

- Cichy zabójca

Inteligencja: 0
Życie: 10
Wytrzymałość: 5
Kondycja: 25
Bronie: M4 , USP , FB
Dodatkowy Opis: ciche kroki, 125% DMG W GŁOWE.

PERKI

Złote m4 - Dostajesz m4 oraz 130% obrażeń z niej.

Wsparcie medyka - Dostajesz umiejętność podnoszenia swoich sojuszników powiedzmy od 3 do 6 na runde 

Srebrny famas - Dostajesz famas  z dodatkowym DMG od 7 do 15 dmg 

Niewidzialność - Dostajesz perk który po użyciu znikasz na 3-5sekund. Niewidzialność zmniejszona do 5 i w tym czasie nie możesz atakować/strzelać. ( jeśli jest możliwość stworzenia czegoś takiego ) 

Siła mahometa - Na nożu stajesz sie niewidzialny albo podczas kucania na nożu  ( kwestia dogadania do ilu by spadała ta niewidzialność)

Siła elektryka - Dostajesz dwa pioruny 50DMG + INT

BROŃ ABSOLUTNA - Po użyciu zabijasz wszystkich graczy z przeciwnej drużyny , niszczy sie po użyciu . ( Szansa na drop tego perka powinna być mniejsza niż 0.5% )

Rozmawiałem z shooterem na temat dodania możliwości zakupu ammo w /sklep , dostałem odpowiedź że ma ona być w paczkach. Bądź co bądź to dobre rozwiązanie ale chciałem jeszcze w tym poście to zaznaczyć i zobaczyć co o  tym myślicie 

Jeszcze jedna propozycja odnośnie dodania możliwości sprawdzenia moich usług np pod /mojeuslugi gdzie by było napisane wszystko co masz zakupione i na jaki okres czasu, klasy premium oraz vip . 
Myślę że przydałoby się coś takiego .

Jeśli coś mi wpadnie do głowy będę edytował ten post.

Pozdrawiam 

• Użytkownik

Czemu dodałeś temat gdzie wcześniej dałeś ten sam post? XD (nieważne, wiadomo lepiej założyć temat dla "ważniejszych" rzeczy)

Cytat

Truciciel - powinien zadawać troszkę większe obrażenia od zatrucia 5/+inteligencja powiedzmy 1int/0.1 albo 0.2dmg  - bardzo mało grywalna klasa.

Dobry pomysł. Jestem za, dokładnie o tym samym myślałem.

Cytat

Chemik - do usunięcia moim zdaniem, nikt nim nie gra + jest bardzo słabą postacią.

Dobra klasa, zadaje 35dmg/sek tą swoją trucizno-apteczką. SG552 tez jest super bronią.

Cytat

Elektryk - Grałem nim do 50 lvl bodajże, 100 inteligencji przekłada sie na około 20dmg na piorun co jest moim zdaniem dużo za mało - kolejny raz bardzo rzadko grywalna klasa

Jak to? Grałem Elektrykiem i 2 int = 1 dmg.

Cytat

Zwiadowca - zmienić z 1/10 wyrzucenie broni do 1/7 albo 1/6 - kolejna bardzo rzadka grywalna klasa

Zbyt częste wyrzucenie broni to by było. Już lepiej ją wywalić i dać 1/10 wywalenie broni jakiejś premce.

Cytat

Komandos - buff (jeśli jest taka możliwość) po otrzymaniu dmg postać nie zostaje spowolniona ( you know what i mean ?) + wyższy skok np taki jak z perkiem 3mod. 

Fajny pomysł. Myślę, że gdyby miał 2 jumpa był by spoko i miał 50% mniejsze spowolnienie od strzałów.

Cytat

Podpalacz - zmienić stałe 40dmg na np 25 dmg/+ int w przeliczeniu 1 int / 0.1 albo 0.2 dmg.

Cholerna wartość 35-45dmg na sek? wow. Lepiej żeby max 100int miał 30dmg na sek przez 3sek.  czyli 90dmg. Bo to rzadko wchodzi.

Cytat

Wsparcie ogniowe - Na start dwie rakietki / kolejno 30 lvl jedna dodatkowo 60 lvl kolejna aż powiedzmy do 5 rakiet na rundę (kwestia dogadania) plus troche wiekszy dmg. - Bardzo mało grywalna postać.

jestem z tym bardziej by była 1 rakieta co 50lvl była by lepsza, gdyż ich cooldown to 3sek. i bazowe 65dmg + int (2int=1dmg)

Cytat

Arktyczny żołnierz - Bardzo ciekawa klasa aczkolwiek proponował bym zmiane z 1/8 zamrożenie na 1/5 albo 1/6 i żeby działało to zamrożenie również na innych broniach, czytaj jeśli posiadasz perk z bronia i podczas zamrozenia dmg 135% i usunąć 1/2 z kosy ( nie przydatne )

1/8 jest i działa w porządku, dać mu 135% na tym zamrożeniu + aby to zamrożenie trwało 2sek a nie "0.5sec? XD"

Cytat

NOWA KLASA

- Cichy zabójca

Inteligencja: 0
Życie: 10
Wytrzymałość: 5
Kondycja: 25
Bronie: M4 , USP , FB
Dodatkowy Opis: ciche kroki, 125% DMG W GŁOWE.

Nie... w 1.6 ciche kroki są zbyt mocne. To nie CS:GO   25% w głowę nic nie zmieni. Jestem na nie.

Cytat

Złote m4 - Dostajesz m4 oraz 130% obrażeń z niej.

Wsparcie medyka - Dostajesz umiejętność podnoszenia swoich sojuszników powiedzmy od 3 do 6 na runde 

Srebrny famas - Dostajesz famas  z dodatkowym DMG od 7 do 15 dmg 

Niewidzialność - Dostajesz perk który po użyciu znikasz na 3-5sekund. Niewidzialność zmniejszona do 5 i w tym czasie nie możesz atakować/strzelać. ( jeśli jest możliwość stworzenia czegoś takiego ) 

Siła mahometa - Na nożu stajesz sie niewidzialny albo podczas kucania na nożu  ( kwestia dogadania do ilu by spadała ta niewidzialność)

Siła elektryka - Dostajesz dwa pioruny 50DMG + INT

BROŃ ABSOLUTNA - Po użyciu zabijasz wszystkich graczy z przeciwnej drużyny , niszczy sie po użyciu . ( Szansa na drop tego perka powinna być mniejsza niż 0.5% )

Złote m4 - 30% ? to ponad 5-9dmg.(zalezy od odleglosci)  czyli Dostajesz M4 i masz 6 dmg z niej.
Wsparcie Medyka - jest perk na wskrzeszenie po zabiciu
Srebrny Famas - są platynowe.
Niewidzialość - bedzie sie bugować...
Siła mahometa - zbyt mocne, ewentualnie tylko na kucaka (masz np 45pkt. widocznosci)
Sila Elektryka - spoko
Broń Absolutna - "tzw. fala śmierci" tu by się chyba nie sprawdziła, ale kto wie. (spoko)

• 5 miesięcy temu...
  • Użytkownik

archiwum.png

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]