Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Witajcie, lubicie sprawdzać swą wiedzę? To dział dla Was! W tym tygodniu przygotowałam dla Was quiz z wiedzy o slangach młodzieżowych. Prawidłowe odpowiedzi oraz liczba zdobytych punktów zamieszczona zostanie 07.02.2021 Proszę o uczciwe rozwiązywanie Quizu, wynik jest tylko dla was. Oszukując, oszukacie sami siebie. •Powodzenia• Przed udziałem w Quizie, zapoznaj się z regulaminem: >KLIK< https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDZX5YMVr8ioUnAVhP39o9aTq96Jo25_uvNWk1AEGve8wwvw/viewform 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Przy niektórych poczułam się jak boomer 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 2 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 lol Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Kilka oczywistych kilka strzelanych... hmm dziwnie się czuje jakby...staroo haha 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pjoter Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Wszytko było strzelane 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Zajebisty pomysł Coś strzeliłem coś wiedziałem, ale nie jest źle ze mną chyba Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Jedno strzelone, reszta na logikę ;D Super pomysł ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 3 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 21 godzin temu, Cukierkoova napisał: Prawidłowe odpowiedzi oraz liczba zdobytych punktów zamieszczona zostanie 07.01.2021 aby na pewno dobra data? XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 4 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 lol Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 WYNIKI @ agvska 5/10 @ Andrzej. 5/10 @ Pjoter 3/10 @ Ewciakkciak 10/10 @ G@ngst@ 6/10 @ fluxx 7/10 GRATULACJE! Dziękuje za udział w Quizie Powyżej podałam wyniki tylko osób, które w celu potwierdzenia swej tożsamości odpowiedziały w temacie i dodały prawidłowy nick z forum do testu. PRAWIŁOWE ODPOWIEDZI 1. Dosadne uświadomienie słuchaczowi o wadach przeciwnika w rapie, to: - Rzucanie Punchy 2. Jedno zaciągnięcie się papierosem to: - Buszek 3. Alufelgi to inaczej: - Alusy 4. Prostackie zachowanie to: -Cebula 5. Mówimy tak, kiedy chcemy powiedzieć komuś, żeby zaczął coś robić: - Dawaj, to już się kameruje! 6. Wagary szkolne to inaczej: - Baje 7. Akurat w skrócie - Akat 8. Co oznacz skrót me 2? - Ja też 9. Określenie na coś wspaniałego: - Ceed 10. Dziewczyna, która często zmienia chłopaka to? -Awruk 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi