Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) Nick z CS: _archonek;> Admin banujący:blindman Serwer: dd2 #2 Data zdarzenia: Teraz. Opis sytuacji: Robiłem strefy w powietrzu co umożliwiało mi rozpędzenie się na spadochronie, po wylądowaniu użyłem ducka. A chłop na @@ płacze, że jeszcze raz to polecę, to mówie, że dalej będę robił strefy bo nie są zakazane i nigdy nie były. Codziennie jakieś bany tu łapie na łeb dajcie mi spokoj pls Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'gsy' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:34224576' [AMXBans] Twoje IP: 'kd1player' [AMXBans] =============================================== Gdybym miał Ci robić GS`y, to bym na twoim respie był szybciej niż ty byś z niego wyszedł blindmanie:* @ Przyjaciel <3 1.6 , @ michałek=) 1.6 jak koleś mówi, że mam sobbie czekać 24h, to raczej nie wrzuci demka, dajcie mi po prostu UB... bo strata czasu. Powinienem dostac UB, czemu mam dluzej czekac z winy UBT?, zreszta admin "blindman" sam widzial ten temat, wiec powinien zabrac glos w sprawie, lecz tego nie zrobil. 24h minely, chce UB. https://www9.zippyshare.com/v/tVMfSLG6/file.html Edytowane 4 Lutego 2021 przez archonek<3 1 6 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 //Edit1 Dobra jak tak to czekaj 23h, przekażę Ci bardzo ważna wiadomość @ michałek=) 1.6 CZEKAJ CIERPLIWIE NIE RÓB NIC //Edit2 Tak więc @ michałek=) 1.6 przed pierwszym edytowaniem chyba jasno napisałem że to nie ban ode mnie, po co więc mimo to mnie oznaczasz? Czy to co wcześniej napisałem nie dało Ci do myślenia żeby sprawdzić bansa i oznaczyć admina, który nadał bana? Za głupotę i wyciąganie pochopnych wniosków się płaci archonek, następnym razem zajrzyj do amx'a :> Jakby miało Was to zadanie przerosnąć to proszę tu jest link do bana(kox w painta), nie dziękujcie mi, BAN -KLIK- Teraz sobie szukajcie admina, który nadał bana i jego poproście o rozpiskę bo ja nie mam zamiaru tego ruszać, ale pamiętajcie że on też ma 24h na rozpiskę, pozdrowini 3 1 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 3 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 @ Fallen 24h na rozpisanie demka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 4 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Na demku nic nie widać, a ty @ archonek<3 następnym razem możesz podać link do twojego bana. UB Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 4 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi