Sponsor joolz. Opublikowano 3 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: joolz. Imię: Paweł ? Wiek (dokłada data): 18/02/90 więc 31 wkrótce SID: 0:0:3941337 Znajomość AMXX*(1-10): 8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciężko mi określić ale ciągle coś szperam na forum więc parę godzin Opisz siebie: Wysoki, przystojny, wysportowany ? A tak serio poza prawdą , staram się być obiektywny nie tylko w grze ale też w życiu codziennym. Przykładam uwagę do tego co robię i lubię być bezkonfliktowy. Strzelam dla farjdy bo to już nie lata tej gry ani moje ?? jak każdemu - nerwy czasem puszczają ale bywam bardzo pomocny. Dlaczego akurat Ty?: Słaba sytuacja w UBT obecnie. Konkretna ekipa setomistrzów gry się pojawiła na sieci, a do tego dużo roboty jak dla jednej osoby. Po stracie eSX (przykre) myślę, że ktoś konkretny może pomóc odbudować trochę UBT jak i zrobić porządek. Wiadomo jak każdy mam prawo się mylić ale robię to rzadko. Miałem na kilku sieciach tę i wyższe lub podobne funkcje także po parunastu latach gry bez problemu sobie poradzę. Czasu w grze i na forum też spędzam dużo ale dziecko i rodzina nie zawsze pozwalają. Znam ta grę perfekcyjnie. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Jak powyżej napisałem tak - miałem. Nic trudnego. Pełniłem funkcje takie jak UBT. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Staram się nie mylić w swoich decyzjach, a jak już tak ktoś uważa to jego problem. Do błędu przyznać się potrafię. Także póki co 10/10 sądząc po poprzednich sieciach. Okaże się w praniu ?? Kontakt: Steam, forum, mail 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 https://strefaskilla.pl/temat/27513-szybka-rekrutacja-na-ubt-cs-16/ 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi