Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cukierkoova Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Witam po minionym miesiącu. Gazetka trochę spóźniona oraz mało dopracowana, ponieważ czas gonił a jednak dopracowanie szczegółów chociażby szaty graficznej zajmuję troszkę czasu. Grafiki amatorskie, stworzone przeze mnie. Nie jestem idealnym grafikiem co do tworzenia png, ale starałam się z całego serduszka. Po krótkim wprowadzeniu, zapraszam do czytania! Twórcy gazetki @ GENERAL ALADEEN @ Kacper5430 @ Cukierkoova @ KilleR. Jeszcze raz gratulujemy oraz życzymy dalszych sukcesów! •Lista Serwerów• Aktualnie forum posiada 7 serwerów cs 1.6, 10 serwerów CS:GO oraz 2 serwery głosowe •STREFOBOX• @ Kamilek @ KilleR. @ snax @ Ewciakkciak @ agvska •AKTYWNI UŻYTKOWNICY• @ Kamilek @ KilleR. @ Rafizz @ Browar3D @ snax Zachęcamy do składania podań w szybkiej rekrutacji [ ON ] - Redaktor >LINK< [ ON ] - Grafik >LINK< [ ON ] - UBteam 1.6 >LINK< @ RuNe Strażnik Jb >> Użytkownik @ Spr1nt^^ Admin Only Mirage #1 >> Użytkownik @ MojNickToHi Admin awp #1 >> Użytkownik @ Kacperek Junior Admin >> Moderator @ Candyy Admin discord >> Użytkowniczka @ BADURA Admin >> Użytkownik @ Yoss Admin Only dd2 #2 >> Użytkownik @ many' Admin Only dd2 #2 >> Użytkownik @ Hacker Admin DD2 #1 >> Użytkownik @ Mrocznezniwa Admin JB >> Strażnik JB >> Użytkownik @ PapiDamnVinci grafik >> Użytkownik @ ohSugarry UBT CS:GO >> Użytkownik @ Kamilek ADMIN DD2+DM >> Użytkownik @ SIUR Admin 5v5 >> Użytkownik @ mk_L Admin DD2 #1 >> Użytkownik Niestety w styczniu nikt nie otrzymał awansu •Jeszcze raz wszystkich serdecznie witamy w Naszych progach• Przywitanie w styczniu napisali: @ toksyczna_milosc @ Nalogowiec @ hezeJont. @ POLICJA @ Gra @ Rafizz @ ViruSSOfficial @ HarryPojeb @ dzido @ Shoter @ Futvr3 @ Chatoyer. @ Doctorr @ Kariyu @ SKE34ER @ Lee123 @ PIASEK @ Smutny pies @ Matthew00 @ Lord @ Jam_Magik @ Net@O @ Wixxa @ Positive @ ^^.GoodLike.^^ @ Drako @ babcianazgul. @ Koksik @ MesT @ Emilcia;3 Pożegnanie w styczniu napisali: @ Kamilek @ Mrocznezniwa @ Olo`cLaR'2k21 @ Hacker Kto znalazł się w styczniowej Elicie, sprawdźcie sami! 1. Najlepszy administrator: @ shinga 2. Najlepszy moderator: @ KilleR. 3. Najlepszy UB Team: @ eSX 4. Najlepszy właściciel/opiekun serwera: @ Andrzej. @ Krycha 5. Najlepszy admin serwera: @ joolz. @ wieslaw 6. Najlepszy redaktor: @ GENERAL ALADEEN 7. Najlepszy grafik: @ marcinek;^^ 8. Najsurowszy administrator forum/serwera: @ Anox 9. Najlepszy gracz: @ Olo`cLaR'2k21 10. Najbardziej pomysłowy: @ shinga 11. Najbardziej oschły: @ ArcyBM @ Kamilek @ agvska 12. Największy śmieszek: @ Kamilek 13. Najbardziej zaufany: @ KilleR. 14. Największy no-life: @ Kamilek 15. Największa maruda: @ agvska 16. Największy lizus: @ Kamilek 17. Największy płaczek: @ Kamilek 18. Pomocna dłoń: @ shinga 19. Najmilszy: @ ArcyBM @ Pjoter @ Przyjaciel <3 @ KilleR. 20. Dama strefy: @ Dusia 21.Gentelman strefy: @ ArcyBM GRATULACJE! Pytania, które zadaliśmy naszym użytkownikom w tym miesiącu: •Jest jakaś seria redaktorska, o której słyszałaś i chciał(a)byś zobaczyć ją na naszym forum?• •Jak Twoim zdaniem sprawuje się obecna ekipa forum? Kto w ostatnim czasie staje "na szpilkach", żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik?• Oto ich odpowiedzi: Użytkownik #1 1. Przede wszystkim życie. Myślę, że może coś w stylu kartka z kalendarza/myśl/cytat dnia. O i jeszcze jeden pomysł coś w stylu zgadnij kto to powiedział. Czyli przykładowo pytasz kilka osób, żeby w kilku słowach wypowiedzieli się o jednej osobie. Zaznaczasz, że musi to być wypowiedź nie wskazująca o kim mowa a następnie dodajesz taki post i dana osoba musi przypasować, co kto o niej powiedział. 2.Obecna ekipa forum jak najbardziej na + czasem bywa tylko drętwo @ Ewciakkciak haha staje na szpilkach żeby rozruszać SB A tak na poważnie to myślę, że @ Krejzol jak najbardziej trzyma wszystko w garści. Już to mówiłam ale powtórzę.. Użytkownik #2 1. "Hejka. Chciałbym zobaczyć serię redaktorska na temat hobby oraz czynności w ciągu dnia wykonywanych przez ludzi z forum. Czyli coś z kręgu ich zainteresowań, hobby czy czegoś podobnego np jak u mnie wędkowanie. Pochwalić się swoimi osiągnięciami oraz dać może przykład do życia dla kogoś kolejnego, próbę zainteresowania swoim hobby ? 2. Ekipa forum.. Hmm mógłbym powiedzieć, że Ci co mają się przykładać to odsuwają się na bok, a Ci chcący coś zmienić próbują wejść na tor. W ostatnim czasie na szpilkach stawał @ eSX . Chłopak się starał, a został zjedzony psychicznie przez dziwne wpływy. Nie będę wymieniał ksywkami bo nie o to chodzi. Brakuje Go i będzie brakowało. Ja obecnie spróbuję podciągnąć UBT za niego. Nie oszukujmy się, że to jeden z ważniejszych działów. Tu nie może być kolesiostwa i innych rzeczy i to oni decydują kto rozwija sieć poziomem, a kto zaniża paleniem się. Nie ujmuje nikomu ale to był diament tej sieci. Spróbuję to po Nim nadrobić. Chciałbym, żeby bardziej główna administracja podeszła do sprawy poważnie. Gdy ludzie mają problemy z vipem to robić coś z tym, a nie mówić, że jest ok nie grając na danym serwerze. Reagować na zgłoszenia i odpowiadać na pytania. Wtedy wszyscy razem powinniśmy znaleźć wspólny język." Użytkownik #3 1. "Jedną z serii redaktorskich jest codzienna zagwostka, myślę, że była by to fajna seria " 2. "Według mnie cały czas "na szpilkach" są administratorzy forum, mają wszystko na głowie, oraz właściciele serwerów, na pewno muszą wszystko ogarnąć. " Użytkownik #4 1. "Nie, wszystkie serię są dobre i pasują do forum 2 Bardzo dobrze, mam nadzieje, że nowy moderator także sprawować będzie się dobrze Kto w ostatnim czasie staje "na szpilkach", żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik?: @ KilleR. " Użytkownik #5 1. W sumie to nie wiem na każdej sieci widzę to samo 2. Tak samo jak zawsze od kiedy tu jestem :Kappa:, trudno powiedzieć chyba @ Trivor ewentualnie @ Anox W tym miesiącu największą sławę zyskała piosenka ( a w zasadzie dwie piosenki) @ KilleR. Link do tematu: >KLIKNIJ< •SZYBCY I WŚCIEKLI 9• Większość z was na pewno tak, jak ja nie może doczekać się oficjalnej premiery, poniżej zostawiam zwiastun filmu. 5 12 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 najbardziej mnie zastanawia, kto dał ArcyBM'a jako najmilszego i jako oschłego XDD ładnie zrobiony pozdrawiam 2 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Ładna gazetka :p + 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 5 Lutego 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Świetna robota ;). 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Gazetka piękna, ale nie żebym się czepiał czy coś Tu coś się z PNG zepsuło 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Dobra robota 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 dawać nagrody 2 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 5 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Piękna gazetka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pjoter Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Pięknie zrobiona gazetka 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 5 Lutego 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Śliczna gazetka, dobra robota 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 A z grudnia nie ma 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 No i elegancko Ślicznie zrobione, tak trzymać 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Dobra robota ! @ GENERAL ALADEEN @ Kacper5430 @ Cukierkoova oby tak dalej ! 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 5 Lutego 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 elegancka gazetka 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 5 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Geeentelman 1 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Świetna gazetka, świetna robota, oby więcej takich doceniam i zostawiam zasłużonego plusa! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lukasz2623 Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Fajnie wizualnie zrobiona gazetka, doceniam pracę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 17 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Super Robota Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi