Użytkownik Karolek12 Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Nick z CS: Karolek12 Admin banujący:TERROREk;^ Serwer: cod 201 Data zdarzenia: 8.45 Opis sytuacji: Gralem sobie spokojnie nie raz mialem lagi ze mnie zacinalo na chwile a tu dostaje bana Link do bana z amxbans http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina TERROREk [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 12 godzin , 35 minut i 10 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Karolek12 [AMXBans] Powod : ' Podkladanie sie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.google.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 537180850 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 195.206.117.48 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/radar.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 @ TERROREK 1.6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Jak wyjaśnisz celowe, nie żadne lagi tylko celowe podkładanie się graczowi @ 4808 ? Sam napisał do mnie na PW o skrócenie, czyli się do tego jednocześnie przyznał. Proszę również o wypowiedź @ 4808 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 4808 Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 13 godzin temu, Shoter napisał: Jak wyjaśnisz celowe, nie żadne lagi tylko celowe podkładanie się graczowi @ 4808 ? Sam napisał do mnie na PW o skrócenie, czyli się do tego jednocześnie przyznał. Proszę również o wypowiedź @ 4808 Tak przyznałem się do mojego błędu źle zrobiliśmy Ale może by się dało jakoś skrócić tego bana no trochę źle wszyszło ale co... siła wyższa ps. przepraszamy za psucie rozgrywki 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 7 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Wg mnie ban powinien zostac na nauczke w wymiarze czasowym jak dotychczas to mialo miejsce. Nie jest powiedziane , ze to sie zmieni , a jak sie za glupote zaplaci raz to moze to czegos nauczy. Nie mozna robic ulg kazdemu jak leci , a tymbardziej gdy robione jest to celowo. @ TERROREK 1.6 @ Shoter 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Dokładam bany na zawsze, proszę o zamknięcie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi