Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ranga Praca Społeczna

GENERAL ALADEEN

Ranga  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. 1. Popierasz ten pomysł?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 2021.02.06 o 23:00

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Witam!

Mam dla was pewną ciekawą propozycję, także będę  czekał tutaj na opinie czerwonych, ale też chciałbym  spytać wszystkich o zdanie. ;)

A więc, moja propozycja polega aby zrobić rangę o nazwie " Praca społeczna" lub coś w identycznym stylu. Ranga ta będzie przyznawana osobom, które chciałyby odpracować warny/warna. Ranga ma za zadanie dawać reputację każdej osobie która odda głos na nasz serwer, reputację będzie musiał przyznawać we wszystkich tematach, które są w " Zagłosuj na nasze serwery " i każdy post będzie musiał lajkować od momentu ostatniego lajka.

Ranga ta będzie bez limitu dawania reputacji.

Tu macie taki przykład, gdzie ta ranga będzie przyznawana na dany okres czasu np.

1 warn - tydzień czasu przyznawania reputacji

2 warny - 2 tygodnie czasu przyznawania reputacji

Zapraszam do głosowania w ankiecie oraz wypowiadania się na ten temat ! 

• Zasłużony

ogólnie pomysł ciekawy, ale odrabiając warna w ten sposób osoba nie przyczyni się do rozwoju sieci, a do rozwoju profilu danego użytkownika ;P 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

image.png
:pepehands:

• Użytkowniczka

Jestem neutralna

Jednak mam w tej kwestii troszkę poprawek

Przede wszystkim często przynajmniej u mnie wyświetla się komunikat "nie możesz przyznać więcej...." Czy jakoś tak więc byłoby to ograniczone u takich osób. 

Ponadto jest to podbijanie reputacji innym. Nie mam nic przeciwko, jednak do tego niech jeszcze będzie praca na rzecz forum w stylu:

oprócz przyznawania reputacji w odpowiednim dziale to np nakaz przez 5 dni głosowania na wszystkie serwery tej sieci. 

Wtedy byłaby to praca na rzecz użytkowników jak i forum a zarazem każdego serwera. 

Cieplutko pozdrawiam <3

Ps:mam już wizję tej rangi !

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Witam,

Nie wiem czy jest sens robiania takiej rangi, odrabianie warnów to 

1. Reklama
  2. Opłacenie go

Do przyznawania reputacji oraz tyle ile jest osób z warnami, górna administracja nie nadąży ich wszystkich dopilnować.
Dla mnie pomysł jest zbędny bo już mamy odrabianie warnów i tworzenie następnej rangi też bedzie niepotrzebne. Teraz jest okej, gracz napisze jak odrabia warna, czyli reklama lub płatność i jest wszystko załatwione. Ranga ta  wprowadzi dużo zamieszania oraz bałagan w pilnowaniu przez administracje graczy. 

Jestem na NIE
Pozdrawiam

• Dzięki 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Junior Admin
Junior Admin

Na nie

jak by się odpracowywało warny w taki łatwy sposób to nikt by się nie przejmował dostaniem warna

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1

heh1111.png

• LEGENDA

Jestem na NIE, taka osoba nie miała by nic tak naprawdę do zrobienia, prócz dawanie lików w postach ... ,wtedy nawet warnem by się nikt nie przejmował bo wystarczyło by dawać like a to nic trudnego.A ktoś by musiał to dziennie sprawdzać czy taka osoba naprawdę rozdawała reputację z dział głosowań a nie na przykład komuś nabijała reputację z innych postów. Po za tym lepiej aby osoba się w jakiś sposób wykazała DLA SIECI np w sposób reklamy na innych forach tak jak dotychczas jest. ODDRZUCAM 

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]