Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Witajcie! To już kolejna odsłona "Pod Ostrzałem" Dzisiaj naszym gościem "na fotelu" będzie nasz urlopowicz oraz jeden z moderatorów forum - @ Kacperek Co myśli o nim, nasza społeczność? •Opinia została przeprowadzona anonimowo, krytyka dozwolona przy zachowaniu kultury• "Kacperek to bardzo specyficzna osoba, chce jak najlepiej dla forum, ale czasami jego zachowanie jest nad wyraz nieodpowiednie. Zazwyczaj do kobiet ma jakieś problemy, ale da się z nim wytrzymać. Niestety na randze j@ nie poradził sobie, więc miejmy nadzieje że na randze moderator da sobie radę." Oprócz takich osobistych odczuć to wydaję mi się że wykonuję swoją pracę sumiennie jednak jest mniej "widoczny" niż drugi z moderatorów. W skrócie Opinia o kacperek: -lekko oschły dla niektórych osób na SB - spięty -sumienny - dobry moderator lecz trochę "cichy" "Ogólnie ma jakiś wewnętrzny problem do kobiet. Jest mało empatyczny. Zauważyłem, że kobietom często rozdaje emotki typu "WTF" "Fuu" itp. Jako moderator powinien wszystkich traktować na równi oraz nie robić spiętej atmosfery" "Nikt nie schowa się przed moją bolesną szczerością. Odkąd wspinał się po swoje rangi, starał się o nie jak należy, gdy już po części dopiął swego, odebrał niebieski kolorek, to zaczęły mu się palić styki. Wkręcił sobie za bardzo, za dużo sobie pozwalał, w niewłaściwy sposób poganiał osoby do pracy. Mimo to wiem, że jeśli znowu byłby tym małym chłopcem, który chce się tylko wspinać, to nie byłoby żadnego "ale" na jego pracę. Czasem niepotrzebnie szczypie, wciska swój nos, a czasem nawet wchodzi bez wycierania butów. " "Więc tak, według mnie Kacperek to jeden z lepszych Moderatorów ponieważ jest bezstronny, niektórzy jednak się do tego nie stosują ehem, Kacperek nawet na Urlopie jest bardziej Aktywny od niektórych, jest świetnym redaktorem i moderatorem. " "Kacperek? Chyba raczej miła osóbka, raz czy dwa tylko widziałem, że się wkurzył więc raczej jest w miarę spokojny . Mówi, że nic o mnie nie wie ;( " "Kacpełek to bałdzo dobły modełatoł i łedaktoł. Jest bałdzo doświadczony na swojej łandze i zaangałzowany w nasze fołum. Jest bałdzo miły i bałdzo go lubie. Pozdławiam Cię sełdecznie" "Chłop jest nawet w porządku, ale czasami coś mu może odwalić, ale to jak każdemu." "A co do Kacperka no cóż mógł być dalej J@, ale jak widać woli zielony kolor A tak zupełnie na serio to całkiem spoko moderator (chociaż od jakiegoś czasu trochę mało widoczny) Może jeszcze dostanie J@ z powrotem. " Bardzo dziękuje wszystkim użytkownikom o wyrażenie swojej opinii. @ Kacperek Przyjmij na klatę nie tylko pochwałę, ale również krytykę. 5 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Ciekawe strzały czekam na więcej! 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Nie mam zamiaru tego czytać << Najśmieszniejsze jest to, że połowę opinii znam i wiem czyje to jest. 2 3 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 6 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Ciekawe to 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Teraz może ktoś z wyższej półki 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Superowo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 22 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi