Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

UB - fusioN

Lukaz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: fusioN

Admin banujący: 

Serwer: ONLYDD2 #1

Data zdarzenia: 18.01.2021r. 

Opis sytuacji: 

Dzień dobry,

Wchodzę sobie po jakimś czasie co mnie nie było na serwer, a tutaj widzę :

BUILD 2427 SERVER (0 CRC)
Server # 59
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : fusioN 
[AMXBans] Reason : ' Czitowanie - zg?oszenie na forum ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 564130518 ' 
[AMXBans] Your IP : ' ' 
Missing RIFF/WAVE chunks
Kicked : You are BANNED. Check your console.

To jakieś żarciki?

Nie widzę żadnego powiadomienia na ten temat, nagrywam demka na biężaco. Nie rozumiem o  co chodzi? To nie mój pierwszy Steam. Jeden z nich został skradziony, a spokojnie grałem 15k godzin  w tą grę  Za  co na dodatek dostaje ban.

7.37 -  full auto normalne myszkę w dół ściagając. Dużo razy miss poszedł  

7.41 -  full auto normalne myszkę w dół ściagając. Dużo razy miss poszedł  Nie wiem co to za robienie jaj. Na ducku wszezdłem  na box ( za ten czas rozrzut spadł do 0) i gracz wyskakuje mi pod celownik słyszę go na słuchawkach+ wcześniejsze info "wchodzą gala"

8.13 - normalna kontrola rozrzutu

8.52 -  to dziwnie wygląda na demku, a czaami kabel mi się pociągnie i myszka troszkę zmieni położenie. Czasami jak puszczam mysz to kursor idzie trochę w bok (Gówniany sensor Steelseries Rival, kilkuletni)

9.37 -  jakie bez recoilu? haha. Wywaliło do góry już przy pierwszym gościu, który wyszedł. Mieli mleko. Drugi tak samo normalnie ginie. Patrząc na kogoś ze specta rozrzut jest zawsze zmniejszony. Każdemu się tak wydaje, gdy kogoś obserwuje

11.17 - Nie ma żadnego przeskoku. Mój dawał info, że środek nawet są i było słuchanie jak leci typ na śodek to poczekałem i wskoczyl pod celownik

11.28 - Przycelowałem w górnego trupa zanim wyszedłem z bramy, gdyż często ktoś stoi wpatrzony w bramę. Rzuciłem też flesza po którym gracz zaczął uciekać i wszystko było słychać. To że wpadło może coś w locie to czysty przypadek aktualnej wersji Counter Strike 1.6 niestety  Masa ludzi w biegu full auto strzela i trafia co dziwne wszystkim

simplysitman

Urodziny:2003.05.12

PS: Urodziny w 2003 roku   Oj młody... Gram w tą grę od 2005 roku, więc nie dziw się, że nie dajesz rady. Na jednym koncie grałem wcześniej na tej serwerowni najprawdopodobniej. Było tam z 8k godzin w 1.6 i został skradziony. Jeszcze jedno miałem, ale nie używam, gdyż oddałem je bratu.

Wyzwiska od NS? Skąd? Może niechcący wszedłem przez niego, ale raczej nie, bo przypominam sobie ten mecz. Jak masz NVIDIA Gefore Experience aplikację i odpalisz przez  nią grę, żeby karta graficzna wybierała wydajność zamiast grafiki gry to nieco szybciej działa. Prócz tego mam monitor 144hz, co dla świeżaka na 60-75hz bez doświadczenia to sprawia taki efekt, że ja zaczynam nawet wcześniej strzelać. Szybsze odświeżanie monitora robi sporą różnicę przy strzelaniu 

Demo posiada 650-666pingu więc często akcje naturalnie ocenić. 

Ta co na środku słyszałem gracza skracającego bramę i wcześniej dostałem info od mojego gracza z drużyny to ten gość odpalony latał i zdziwiłem się, że zaczął czekać więc musiał być w tej okolicy. Puściłem prefire idąc na niego

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Nie mogę tego znaleźć teraz, bo wbiłem po czasie. Podaje mi, że  nie mam zbanowego konta po IP.

Wycinek bana z konsoli: 

BUILD 2427 SERVER (0 CRC)
Server # 59
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : fusioN 
[AMXBans] Reason : ' Czitowanie - zg?oszenie na forum ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 564130518 ' 
[AMXBans] Your IP : ' ' 
Missing RIFF/WAVE chunks
Kicked : You are BANNED. Check your console.

• Użytkownik∙

@ TERROREK 1.6

edit

z tego co widze to nie mialo miejsca na #1 tylko na #2 więc mnie to nie dotyczy.

wsm sitman go rozpisał to moze niech On sie wypowie na ten temat

• Użytkownik

Gracz na odwołanie się od bana ma 48h od nadania bana, trochę sie spóźniłeś. bez ub

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]