Użytkownik babcianazgul. Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Proponuje usunięcie tego "udogodnienia". Skończy się namiętne rashowanie i sgsowanie. Jak niestety widać upomnienia/bany nie działają i takie rashe podchodzą pod jakiś 4fun. Dziękuję i smacznej kawusi. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Jestem za ++++ pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 jezeli będzie wiecej niż 10 glosow na tak jak najbardziej będzie to zastowane , Pozdrawiam Na głosy macie 3 dni. Licząc od niedzieli, w środę pod wieczór będzie to rozpatrzone. Większość ludzi lubi styl wasd + spacja więc myślę ze to przejdzie. ////////////////// zly pomysl z tym wgraniem od razu ... 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 6 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Też jestem za. Już dawno mówiłem, że można to zastąpić w lepszy sposób m.in 2 he dla svipa na każdym serwerze . Lub po 2 granaty i możliwość podnoszenia ich po kimś. Mi się ten skok x2 nie podoba głównie przez sgsy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Elo320.` Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 jestem również na tak, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Lutego 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Także jestem za usunięciem podwójnego skoku Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 jestem za Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Jak najbardziej jestem za "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Adamosek Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Skoki zostały ograniczone, zmiana nastapiła wczorajszego dnia w godzinach wieczorowych. Zamykam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi