Użytkownik Rooody Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Twój nick na serwerze: [email protected] Nick admina banującego: Messipaka Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 00:57 07.02.2021 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gram sobie gram, nie szło mi nawet jakoś dobrze i nagle dostaje bana za wh Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&[email protected]&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198232302324/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Jedyne co chciałbym dodać to fakt iż jestem adminem only mirage #2 B) 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Siemka Jesteście hitami xd admin admina banuje @ messipaka 48h na rozpisanie demka 3 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Nic już nie będzie rozpisywał. Nie wiem co wy odpi***dalacie na tym OM #2, ale już mi się nie chce na to patrzeć. Dlaczego @ messipaka banujesz admina bez konsultacji z właścicielem/opiekunem? Na dzień dzisiejszy tracisz admina. @ UBTeam CS:GO prośba do was, sprawdźcie to demo, jeśli serio jest spalone to pomyślę nad zmianą tej decyzji, ale na ten moment nie będziemy czegoś takiego tolerować 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 @ Trivor Gracz @ Rooody jest czysty. Na demku widziałem jakieś kłótnie z udziałem @ Szablo , że messipaka jest beznadziejnym adminem bo nie zwraca uwagi na u@ czy coś takiego. Zrobisz z tym co uważasz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Witam z ciekawości sprawdziłem również demko i Gracz @ Rooody jest czysty. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi