Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Nick z CS: kayzee4you Admin banujący: jakiś pajac ( Bl!nD MaN ) Serwer: dd2#2 Data zdarzenia: 06.02.2021 - 15:50:11 Opis sytuacji: No co robiłem se gsy i perma dostałem, a z tego co wiem to za pierwszy raz dostaje się bana "3h/7d" a nie perma. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=11454 Wycinek bana z konsoli: nie mam 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Mogę się wtrącić do tego tematu nie pytany ? Po pierwsze to sam wczoraj mówiłem Ci jak robiłeś na galli gsy, że nie masz tak robić bo dostaniesz bana "a dostałeś ostrzeżenie, gdzie powinienem od razu ci dac bana" Tak że kolego nie jestem pierwsza osoba która mówi że robisz gsy notorycznie. Dla mnie ban powinien taki zostać. Wiem , że nie mogę się wypowiadać w takich tematach. Resztę zostawiam UBT oraz @ Trivor bo to jego serwer. Edit: @ Trivor dziękuję za decyzję. @ joolz. 1.6 @ TERROREK 1.6 BAN ZOSTAJE! Bo nie jest to jego pierwszy raz , a ile mogą Cię admini upominać ? Niech to będzie nauczka dla każdego, który robi Gsy na serwerze. Jeżeli admin upomina Ciebie czy innego gracza po pierwszym razie , to zrozum to i nie rób tego "nie łam regulaminu" Niech to każdy gracz zapamięta, a nie robicie sobie jaja za przeproszeniem z słów Admina , którzy notorycznie was upomina! Temat do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 7 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Ja poprosze w tym przypadku administracje @ shinga @ Trivor Kayzee sam Ci powtarzalem wczoraj na ten temat , ze masz nie robic gsow . Grzecznie poprosilem nie banujac Cie ale nie jest to 1 zgloszenie . Nie chce decydowac w tym przypadku zbyt pochopnie ani robic taryfy ulgowej . Nie jest to 1 raz i smiejac sie na temat tego , ze to robisz ,a nie powinieines niech oni zadecyduja . Gdyby to bylo raz czy dwa to ok ale nie ciagle edit. poza tym gdy padasz wyzywasz ludzi od dzi*** , ku** , je** ciot. widzisz ,ze jest admin i uciekasz po wyzwiskach . Ktos powinien sie zajac tym tematem 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 @ brook1yn. jako opiekun może zadecydować czy ma ban być skrócony czy ma zostać, jak jest to nagminnie i się powtarza no to słabo. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bl!nDMaN Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Notorycznie używasz gsów. Wiesz, że za to ban jest. Nie raz byłeś upominany przez admina, czy sami gracze na serwerze mówili/pisali Ci, żebyś przestał, a Ty nic. Nie wiem o co się spinasz. Przyznałeś się sam, że robisz gsy. Graj czysto bez wspomagaczy. Według mnie powinien zostać ban. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Jakie notorycznie na #2 gram od 2-3 dni a gs użyłem jakoś z 14 razy na 3 dni XD? 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 7 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi