Użytkownik Krzywy223 Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) Imię: Krzysztof Wiek: 27 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym pomóc w dalszym rozwoju serwera oraz wesprzeć server . Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście Coś o sobie: Miły, pogodny chłopaczek :d Zainteresowania motoryzacja , sport .Lubie poznawać nowych ludzi :d Nie lubie pisać o sobie wole jak ktoś mnie pozna i wtedy ocenia. Edytowane 7 Lutego 2021 przez Krzywy223 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Na Tak +Wiek +W porządku chłopaczek +Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 -brak admina -nie spałniasz wymagań +wiek +chęci +Wsparcie Finansowe Na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 brak admina automatycznie cie przekreśla - wymagnia - podanie +wiek 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ StaraGwardia Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 jestem na tak chęci+ składka+ wiek+ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Na nie, - Brak admina - Bardzo słabe podanie - Aktualnie jest dwóch opiekunów, to w zupełności wystarczy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 7 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 na nie -brak admina - krótko napisane podanie -wymagania +wsparcie -konto pod podanie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 +wiek +/- amxx +chęci -brak admina +dobra opinia wśród adminów Można dać okres próbny Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 18 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Jestem na NIE -wymagania -brak admina -podanie +wiek +chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 18 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Zamek. Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krzywy223 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Zaszła pomyłka . Zamek Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 18 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @ shinga @ Trivor @ Dusia ? Chyba chcę, żeby odrzucić. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi