Użytkownik KaziuMaister Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Twój nick na serwerze: KaziuMaister Nick admina banującego: Benio_MasterOfDisaster_GBS Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 02-08-21 13:04 Serwer na którym dostałeś bana: Strefaskilla ARENKI 1v1 (145.239.16.74:27015) Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): grałem na serwerze grałem ok. 30 min i wbij gracz Benio_MasterOfDisaster_GBS grałem cała mape gdy był na serwerze wszystko było git wystartowała nowa mapa gram se normalnie na luzie i w pewnym momencie dostaje bana. A na mapach ktore grałem wczesniej miałem dobre staty. Grałem łącznie z 3 - 4 mapy Na jednej mialek ok 35 8 staty, na następnej mialem tez cos 30 7 staty a juz na kolejne dostałem bana. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:496801290&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198953868309/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 8 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 @ Benio_MasterOfDisaster_GBS 48h 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 @ Benio_MasterOfDisaster_GBS 48h Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Witam, Demko nie zostało rozpisane przez admina, odwołanie przyjmuję. Zaraz dam unbana Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi