Użytkownik ufocheating Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Imię: Igor Wiek (dokładna data urodzenia): 17 (02.03.2004) Doświadczenie: 8,5/10 Dlaczego chcesz zostać typerem?: Mam duża styczność z tą rola bo nie raz byłem typerem i chciałbym pomoc tutaj pozostałym typerom oraz uwielbiam robić typowania bo jest to dla mnie fajne zajęcie itd ? Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Skoki Narciarskie lub jaki kolwiek zależy co mi ktoś przypisze ? Ps:co do postów to raczej się nabije na dniach ? Edytowane 10 Lutego 2021 przez toksyczna_milosc Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Lutego 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 -Staż (konto niby długo, ale nie aktywne) -Aktywność -Dopiero co wróciłeś -Ludzie Cię nii znają +chęci +doświadczenie Na nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 To samo zdanie mam co @ Dusia ? +doświadczenie +chęci -aktywność -nie znany Na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Jestem na NIE! A dlaczego? już tłumaczę. + doświadczenie + chęci - aktywność + wiek - nie znany - wymagania Z tego co wiem, doświadczenie nie ma być pisane liczbowo, tylko w taki sposób, żeby było wiadomo: ile razy byłeś, co na tej roli robiłeś, czy ktoś miał do ciebie zastrzeżenia, ile czasu pełniłeś tą rolę. "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Generalnie byłbym za okresem próbnym. Dlaczego? Tak jak piszą poprzednicy - wróciłeś niedawno na sieć przez co masz słabą aktywność i nowi użytkownicy Cię nie znają. Z drugiej strony masz do tego chęci co było ogólnie widać samymi pytaniami odnośnie rekrutacji i czy masz szansę. Posiadasz również jakieś doświadczenie, mamy obecnie chyba 3 (?) typerów, a w sumie skoków nigdy nie widziałem. (wiadomo, każdy ma inne zainteresowania) Fakt faktem ta aktywność i to, że nikt Cię nie zna działa negatywnie.. ale ranga nie jest aż tak odpowiedzialna i mamy otwartą szybką rekrutację. Finalnie tak jak napisałem na starcie, można dać okres próbny. 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Jesli chcesz się zając skokami, nie widzę przeszkód 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi