Użytkownik Sens Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Witam, śmieszna sprawa. Dostałem bana podczas zmiany mapy na serwerze cod mod około godziny hmm, 15? Myślałem, ze to jakiś błąd, ale wchodzę 1,5h później i dalej nie mogę się dostać na serwer. Wyskakuje mi tylko Connecting to 54.38.198.108:27015... You have been banned from this server Dodam, że wchodząc tutaj w AMXBans Cod Mod nie ma mnie na liście. Ktoś mógłby pomóc? Pograłbym Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 11 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Spróbuj zrestartować router i daj znać czy pomogło Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sens Opublikowano 11 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) Niestety nie pomogło Jakby miało pomóc, to gram pod nickiem Sens ;x a tu moje steam id STEAM_0:1:66574632 Edytowane 11 Lutego 2021 przez Sens Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 11 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Spróbuj wywalić folder servers z csstrike tam gdzie steama zainstalowałeś i wejść. Może reinstal cs pomoże w tym. Zwykle bywa też tak, że Steam złapie jakiś błąd i wtedy nie da się łączyć. Ewentualnie zrób sobie spójność plików gry na steam/biblioteka/prawy przycisk myszy / pliki i narzędzia gry /zrób spojnsoc plików. Jak nie to nie mam pomysłu bo w bansie serio nie widać. Ewentualnie daj IP na pw 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Jest tak opcja że ktoś kto ma zmienne ip. Dostał bana i ban został przypisany twojemu ip. Też tak kilka razy miałem gdy grałem na steamie kilka lat temu. Zrób tak odepnij ruter kilka razy, moze pomoze jak ci zmieni ip chyba ze stale masz. Odnośnie routera, również jak odepniesz odczekaj z 1 minute aby się zrestartował. Spróbuj wejść na steam, i zobaczyć czy problem występuje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Problem rozwiązany. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi