GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 W jakich sytuacjach, twoim zdaniem, człowiek zasługuje na drugą szansę? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Zależy jak dużo znaczy dla mnie druga osoba, jeśli naprawdę jest kimś ważnym i widzę w tej osobie coś więcej to potrafię ddać drugą szansę, jeśli popełni błąd, do którego potrafi się przyznać, ale jak człowiek jest mi obojętny to robi lote, więc no dla mnie nie ma konkretnej sytuacji. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Moim zdaniem nikt nie zasługuje na drugą szanse w naszym 21 wieku Ponieważ jeżeli raz coś zrobi ch*jowego to za jakiś czas znów to zrobi (odczułem to nie raz na swoim przykładzie i nauczyłem się że nie warto dawać jakichkolwiek szans ludziom bo tego nie doceniają) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 jeżeli osoba przyzna się do błędu, przeprosi i obieca, że tego nie powtorzy to zastanowię się nad druga szansa 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 U mnie nie ma czegoś takiego jak "druga szansa" 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Moim zdaniem powinno się dawać drugą szansę człowieku , a błędy trzeba wybaczać jesteśmy tylko ludźmi nikt nie jest święty 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Tak naprawdę zależy wszystko od człowieka jego charakteru danej sytuacji od tego, co zrobił czasem jak człowiek skrzywdzić inną osobę to się w głowie nie mieści dzięki drugiej szansy można albo skrzywdzić bardziej albo dużo zmienić i naprawić. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Jeśli ktoś przyzna się do popełnionego błędu to pomyśle nad 2 szansą 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 12 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Jeżeli ktoś popełni błąd i przyzna się do popełnionego błędu to wtedy se pomyślę czy druga szansa się należy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Jeśli będzie się żałowało popełnionego czynu to dostanie się drugą szansę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Gdyż dana osoba przeprosi i obieca ze to się nie powtórzy oraz udowodni ze można jej ufać wtedy mogłbym dać szansę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Gyd wiemy że tego żałuje i chce to naprawić 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi