Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#876 Pytanie na Dziś

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.5ce8854860b3abf055f3c8be1af971ff.png.a8797d37711b5a4b2293326f60279579.png

W jakich sytuacjach, twoim zdaniem, człowiek zasługuje na drugą szansę?                                           

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Zależy jak dużo znaczy dla mnie druga osoba, jeśli naprawdę jest kimś ważnym i widzę w tej osobie coś więcej to potrafię ddać drugą szansę, jeśli popełni błąd, do którego potrafi się przyznać, ale jak człowiek jest mi obojętny to robi lote, więc no dla mnie nie ma konkretnej sytuacji.

• Super 1

bloggif_603e1ca6cc975.gif

• Użytkownik

Moim zdaniem nikt nie zasługuje na drugą szanse w naszym 21 wieku Ponieważ jeżeli raz coś zrobi ch*jowego to za jakiś czas znów to zrobi (odczułem to nie raz na swoim przykładzie i nauczyłem się że nie warto dawać jakichkolwiek szans ludziom bo tego nie doceniają)

• Lubię to! 1

spacer.png

• Użytkownik

jeżeli osoba przyzna się do błędu, przeprosi i obieca, że tego nie powtorzy to zastanowię się nad druga szansa :S

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik∙

U mnie nie ma czegoś takiego jak "druga szansa" 

• Lubię to! 1
  • Fuu 1

olokorawawa.gif

• Użytkownik

Moim zdaniem powinno się dawać drugą szansę człowieku , a błędy trzeba wybaczać jesteśmy  tylko ludźmi nikt nie jest święty :)

• Super 1
  • Fuu 2
  • Użytkownik

Tak naprawdę zależy wszystko od człowieka jego charakteru danej sytuacji od tego, co zrobił czasem jak człowiek skrzywdzić inną osobę to się w głowie nie mieści dzięki drugiej szansy można albo skrzywdzić bardziej albo dużo zmienić i naprawić. 

• Super 1
  • Użytkownik

Jeśli ktoś przyzna się do popełnionego błędu to pomyśle nad 2 szansą 

• Lubię to! 1
  • VIP
VIP

Jeżeli ktoś popełni błąd i przyzna się do popełnionego błędu to wtedy se pomyślę czy druga szansa się należy :D

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jeśli będzie się żałowało popełnionego czynu to dostanie się drugą szansę 

• Lubię to! 1

IMG_0649.thumb.jpeg.d9e9da1bffe6f1da0abca3f0e7804d50.jpeg.2bf18dd97b076daa31351eeae775e966.jpeg Screenshot_20260718-010008.Discord.jpg.dedae1c3f8a72a53cbc69a510e6de47b.jpg Zrzutekranu2024-06-25204630.png.1be09532a51823b42a419deb065f36f7.png IMG_0614.thumb.jpeg.31cc5173e882e8ee11277d25c39560b6.jpeg.fa17b8cca09b9929218376a1cb5473dd.jpeg

• Użytkownik

Gdyż dana osoba przeprosi i obieca ze to się nie powtórzy oraz udowodni ze można jej ufać wtedy mogłbym dać szansę 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Gyd wiemy że tego żałuje i chce to naprawić

• Lubię to! 1
  • GENERAL ALADEEN zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]