Użytkownik wiaderkoxd Opublikowano 12 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 witam mam problem z wejsciem na cod mod wyskakuje mi w konsoli takie cos : Retrying 54.38.198.108:27015... You have been banned from this server. przeinstalowalem cs'a i nic dalej to samo. macioe jakis pomysł ? Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Zobacz sobie ten temat ------> Podobny problem miał gracz co ty. Odnośnik do komentarza
Użytkownik wiaderkoxd Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 u mnie niestety nie zadziałało Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 No to próbowałes wbić nadmiernie na serwer gdy byl full tzn klikałes join co 1 s albo czesciej lub wcisnales enter - ja tak mialem ) , ktos musi ci dac ub na IP Albo poczekaj trochę to minie, czasem trwa 30 minut, czasem godzinę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik wiaderkoxd Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 wystapilo to rownież podczas zmiany mapy. nie mam steama wiec nie moge usunac folderu jak w tamtym temacie. reset routera nic nie dal. wiec licze ze ktos da mi ub tak jak piszesz i bedzie dzialac Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Nikt ci nie da UB jeśli nie napiszesz prośby o UB. Jeśli to zabezpieczenie ci dało za wpychanie się to do godziny minie 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi