Użytkownik HPPV6XD Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Twój nick: Hejcia tu lencia Nick oskarżonego: @ DotykKsiędza Powód skargi: Obsesja na mnie? Nie wiem, faworka? Opis sytuacji: No co, jakiś chłopak zwyzywał drużynę od pizd. Ktoś mu napisał ''na chuj to piszesz'', a ja odpisałem ''pewnie tak mówi bo jest chujowy'' Data i godzina zdarzenia: 12.02.2021 - 23:47:20 Miejsce zdarzenia: DD2 #1 Dowody: WYCINEK Z KONSOLI : *SVIP* [Unranked] *DEAD* Edi : brain dedy jebane *SVIP* [Unranked] *DEAD* hejcia tu lencia : babyrAGE *SVIP* [Silver III] *DEAD* Leziii : na chuj wyzywasz *** fala killed Patiarcha with a headshot from m4a1 *** GoOdMaN killed fala with m4a1 [Dodatkowe dolki za Gre] 1h-350$ | 2h-600$ | 3h-1000$ | 4h-1500$ | 5h-2000$ *SVIP* [Unranked] *DEAD* hejcia tu lencia : bo jest chujowy Gram bo gram dolaczyl *SVIP* [Unranked] *DEAD* hejcia tu lencia : proste Coś od siebie: Nie wiem, najpierw typo banuje mnie za wh, nie sprawdzając ani nic, teraz za opisanie typa gry, rozumiem jakby dał mi i temu typkowi, A TYLKO JA DOSTAŁEM OCZYWIŚCIE. Typo nie nadaje się na adminkę, ma wyje*ane na serwer. Więc nie rozumiem trochę bana, podsyłam demko do mapy i można samemu ocenić. Wsm to nie pierwszy raz kiedy admin tak robi. Raz dostawał po pupie, więc napisał 1:30 przed tunelem, bo inaczej ban 30 minut http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2102122328-de_dust2-1613168880-1613170380.zip 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tajemnica Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 @ DotykKsiędza czekam na wypowiedz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 XDDDDDD Dostałeś typie bana na 30min za obrażanie gracza po tym jak dostałeś bana na 30min jeszcze zwyzywałeś mi rodzinie krzycząc przez mikrofon że j3bać mi matkę więc słaby to jesteś ty i gwarantuje ci że jak wejdziesz na serwer to jeszcze wyłapiesz dodatkowego bana na 3h i będziesz mógł sobie pisać 10x tych skarg, pozdrawiam cieplutko @ Tajemnica @ TERROREK 1.6 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Póki co porozmawiam z Adminem wyżej . Dziękuję za szybką reakcję . Pozdrawiam . Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi