Użytkownik lukasz2623 Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) 1) Naprawa MPV - jeżeli to nie mój błąd słyszę tylko 1 piosenkę. Ostatnio na wielu serwerach spotkałem się z takim bugiem 2) HUD - Proponuję aby opiekun lub właściciel zasiadł na chwilkę i edytował hud na serwerze z np: "Serwer 3MAPS" na Only Mirage. Pewnie jest z jednej paczki, takie szczegóły ale zawsze lepiej jak wszystko jest na 100% 3) VIP - Proponuję dodać opis vipa pod komendą !vip. Multum osób które dziś spotkałem spamowały !vip aby dowiedzieć się co posiada. Tak wiem, że jest komenda !opis ale jednak !vip jest bardziej znaną, taki odruch . 4) Hud "gracz" - Obecnie gdy na serwerze rozmawia na czacie wiele osób wszystko się zlewa. Proponuję aby przedrostek [Gracz] miał zwyczajnie jakiś kolor. Żeby cała wiadomość nie była szara, wówczas zdecydowanie lepiej będzie to wyglądać. Sprawdzone, pewne info :P, jeżeli macie oczywiście jakiś wolny kolorek. Z pierwszego dnia gierki takie 4 luzne propozycje jak coś wyłapię lub na coś wpadnę to podrzucę kolejne. Piąteczka @ Andrzej. - tak chodzi o napisach na czacie. Ja to również hudem nazywam. Edytowane 13 Lutego 2021 przez lukasz2623 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 MVP to raczej u ciebie, jeszcze za mojej "kadencji" je zrobiłem i działało. Co do opisu VIPa zgadzam się. Problemów z HUDem nie rozumiem. HUD jest na środku ekranu, a ty chyba mówisz o czacie. Pozdro @ lukasz2623 a w którym momencie jest ten napis serwer 3 maps? Jeśli chodzi o to o czym mówi @ KustoszMocny to jest server redirect czyli reklamowanie innych serwerów z naszej sieci Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Witam MPV - Działa normalnie (błąd występuje najwidoczniej tylko u ciebie ) VIP - Opis szczegółowy co posiada Vip zostanie wprowadzone na dniach . Hud "gracz" - A co do tego muszę skonsultować się z suportem serwera co o tym sądzi . A jeżeli chodzi o serwer 3 map to jest ip serwera @ Andrzej. że zapraszazmy i tp jeżeli o to chodzi . 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi