Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycje mirage #1

lukasz2623

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1) Naprawa MPV - jeżeli to nie mój błąd słyszę tylko 1 piosenkę. Ostatnio na wielu serwerach spotkałem się z takim bugiem :)

2) HUD - Proponuję aby opiekun lub właściciel zasiadł na chwilkę i edytował hud na serwerze z np: "Serwer 3MAPS" na Only Mirage. Pewnie jest z jednej paczki, takie szczegóły ale zawsze lepiej jak wszystko jest na 100% :P

3) VIP - Proponuję dodać opis vipa pod komendą !vip. Multum osób które dziś spotkałem spamowały !vip aby dowiedzieć się co posiada. Tak wiem, że jest komenda !opis ale jednak !vip jest bardziej znaną, taki odruch :).

4) Hud "gracz" - Obecnie gdy na serwerze rozmawia na czacie wiele osób wszystko się zlewa. Proponuję aby przedrostek [Gracz] miał zwyczajnie jakiś kolor.  Żeby cała wiadomość nie była szara, wówczas zdecydowanie lepiej będzie to wyglądać. Sprawdzone, pewne info :P, jeżeli macie oczywiście jakiś wolny kolorek.

Z pierwszego dnia gierki takie 4 luzne propozycje :) jak coś wyłapię lub na coś wpadnę to podrzucę kolejne. Piąteczka ;) 

@ Andrzej.  - tak chodzi o napisach na czacie. Ja to również hudem nazywam.

Edytowane przez lukasz2623
  • Lubię to! 1
  • Zasłużony

MVP to raczej u ciebie, jeszcze za mojej "kadencji" je zrobiłem i działało. Co do opisu VIPa zgadzam się. Problemów z HUDem nie rozumiem. HUD jest na środku ekranu, a ty chyba mówisz o czacie. Pozdro 

@ lukasz2623 a w którym momencie jest ten napis serwer 3 maps? Jeśli chodzi o to o czym mówi @ KustoszMocny to jest server redirect czyli reklamowanie innych serwerów z naszej sieci :)

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Witam :KakashiHi:

MPV - Działa normalnie (błąd występuje najwidoczniej tylko u ciebie )

VIP - Opis szczegółowy co posiada Vip zostanie wprowadzone na dniach . 

Hud "gracz" - A co do tego muszę skonsultować się z suportem serwera co o tym sądzi .

A jeżeli chodzi o serwer 3 map to jest ip serwera @ Andrzej. że zapraszazmy i tp jeżeli o to chodzi .

• Lubię to! 1
  • Wow! 1

spacer.png

• Użytkownik

zamkniety.png

spacer.png

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużony

przyjeta.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]