Użytkownik klik-romczkom-w-guziczeg Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Twój nick: m#h#~krwg. Nick oskarżonego: Terry (właściciel serwera #1) Powód skargi: Krzywdzący ban, zupełnie niesłuszny jak zresztą w tytule. Opis sytuacji: Grałem sobie na czilku i ban z tak zwanej dupy. Data i godzina zdarzenia: chwile temu Miejsce zdarzenia: Serwer Terrego #1 Dowody: https://www3.zippyshare.com/v/TPbh1geO/file.html Coś od siebie: Nie zalezy mi na UB u Terrego ale bezsensowny ban bruzdzi mi kartoteke banicji globalnych, pójde gdzieś indziej grać i od razu będę postrzegany w złym świetle dlatego domagam się od Terego zadośćuczynienia w wysokości 10 złotych i 5 piw marki Warka "classic" Nie mierz mnie swoją miarą poza tym jak nie chcesz to nie prosił nie będę o to. To nie jest prośba o UB tylko skarga Poza tym tą skargę napisałem tylko dlatego żeby wstawić link do demka i każdy chętny, ciekawski gracz mógł zobaczyć kim jesteś zresztą swoją elokwencją i kulturą to pokazujesz, dobrze by było jak byś chociaż miał skończone 18 lat bo wydaje mi się że swoje słowa kieruje do jakiegoś łebka od przedszkola gnębionego I co z tego że jesteś właścicielem serwera? Możesz nawet być prezydentem serwera mnie to lata koło twojej "wieży ailfa" jesteś dzban i po to jest ta skarga by każdy mógł sobie zobaczyć kto kryje się pod nickiem Tery. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 To wlasciciel serwera decyduje kto gra na jego serwerze, tyle. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 A więc tak Przejrzałem demko od A do Z , wiele tego nie było i dostajesz ub. Z Góry przepraszam za takie potraktowanie ale myślę , że człowiek człowiekowi wybaczy jeżeli jest człowiekiem. Pozdrawiam i Przepraszam Oczywiscie UB Temat proszę zamknąć @ shinga 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi