Moderator Młodyy Opublikowano 13 Lutego 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 1. Imię: Wiktor 2. Wiek: 15 3. Kontakt: steam, fb, forum, ts3 4. Twój nick na serwerze: nikt ważny :l 5. Ile czasu spędzasz na TS3: codziennie od 5 nawet do 10 godzin 6. Twoje doświadczenie z TS3: Co prawda adminem TS3 nigdy nie byłem ale coś tam potrafię 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Dlatego, że trochę rzeczy potrafię, siedzę na teamspeaku codziennie od 5 do dziesięciu godzin, chciałbym pomóc rozwinąć ten serwer oraz pilnować porządku na nim. Jestem osobą spokojną, ambitną, bezkonfliktową, która pomaga każdemu gdy tylko może i szybko uczy się nowych rzeczy. Staram się być aktywnym jak i na teamspeaku, jak i na forum, które cały czas przeglądam. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 +/- wiek +/- podanie + aktywność na ts +/- rozpoznawalność Jestem na tak! 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 +Podanie +chęci +/- wiek Jestem na Tak 1 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Lutego 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Po co w administracji TSa ma być ekipa "przyjaciół/znajomych" ? żeby się porobiły jakieś faworyzacje, obijanie się na tej randze (tak jak Hover wspominał w rezygnacji), nadużywanie tej rangi/bawienie się uprawnieniami lub podobne tego typu rzeczy? Ciągle co nie wbije na TS lub patrzę GT to siedzisz razem z Killerem, który ma admina TS'a, więc po co Tobie admin skoro siedzisz z Killerem, który siedzi 24h prawie na ts i może CI wszystko ogarnąć to co byś potrzebował. (Noo chyba, że uważasz że Killer słabo wykonuje swoje obowiązki administratora TS'a to jego trzeba wyeliminować, a Ciebie wrzucić za niego ) 4 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 13 Lutego 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 @ Huzzi i @ Admin SerweraTS3 --> Prosiłbym Was o wsparcie w temacie. Wasza opinia, której nie śmiałbym pominąć w wielu przypadkach jest bardzo kluczowa i bez waszego zdania nie chciałbym podejmować żadnych decyzji pochopnie. Poproszę również każdego z Was o zaopiniowanie powyższego podania kandydata na Administratora TS3. PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 13 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Jestem na TAK +/-wiek +podane +chęci +aktywny na ts +ogarnięty 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Ja jestem na Tak + podanie + chęci do pracy i rozwoju + aktywny na serwerze + pomocna dłoń 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Okres próbny +/- podanie +/- wiek - nie znam żadnego admina, który wstydzi się swojego głosu i siedzi cicho + aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi