Użytkownik KibicPL Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 1. Imię: Damian 2. Wiek: 20 3. Kontakt: Steam, Pw Forum, TS3 4. Twój nick na serwerze: @ KibicPL 5. Ile czasu spędzasz na TS3: staram się siedziec jak tylko mogę czyli w granicach od 2h do 4h 6. Twoje doświadczenie z TS3: Pełniłem ową funkcję na innej sieci i też byłem nie raz adminem TeamSpeak 3. Posiadałem własnego TS3 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Myślę iż nadawałbym się do pomocy przy komunikatorze jakim jest TeamSpeak, wiem na czym owa funcja polega ponieważ pełniłem admina już jak iż miałem własny serwer Team Speak 3. Nie mam problemów z adminowaniem takiego komunikatora. Chcę po prostu pomóc przy rozwijaniu. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (dałbym więcej ale nie chce mi się) FULLFOCUS COLORADO WIDZE LECI jestem na NIE! robisz coś takiego, ooo nowy kolorek to lecymy!!! - czas - nie widzialem cie na tsie - podanie + wiek - robisz kolorado totalne "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Witam, - nie widzę cię wgl na ts a jestem codziennie -podanie +wiek Jestem na NIE 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 13 Lutego 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 @ Huzzi i @ Admin SerweraTS3 --> Prosiłbym Was o wsparcie w temacie. Wasza opinia, której nie śmiałbym pominąć w wielu przypadkach jest bardzo kluczowa i bez waszego zdania nie chciałbym podejmować żadnych decyzji pochopnie. Poproszę również każdego z Was o zaopiniowanie powyższego podania kandydata na Administratora TS3. PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Jestem na NIE -Siedzę na ts3 no stop i nigdy cię nie widziałem -Lecisz po rangi jak by to były zawody -Zajmij się dminem na dd2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 13 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Jestem na NIE -aktywność zerowa na ts, nigdy cię na nim nie widziałem -podanie nie przekonuje +wiek +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Niestety na nie -aktywność, nie widziałem cię na ts - podanie - Lecisz na kolorek Nabij aktywność na ts i spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Jest jakieś stanowisko, do którego Twoim zdaniem się nadajesz czy bardziej jakiś kolor, który nie przypadł Ci do gustu? - podanie - mała aktywność + wiek Jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na nie -aktywność -podanie na kolanie +wiek -nie znam Cię Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi