Użytkownik MsM Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Imię: Kacper Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Chciałbym zostać opiekunem ponieważ na serwerze awp 2 nie ma żadnego opiekuna i myślę ,że będę się dobrze spisywał w tej roli Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:Only AWP #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:NIE Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak Coś o sobie: Mam na imię Kacper mam lat 15 mieszkam w Polsce i lubię grać w Cs Go 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Na nie +/- wiek - zerowa aktywność na forum - podanie + wsparcie finansowe PS. Chciałbym pisze się razem Edytowane 13 Lutego 2021 przez niktważny 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 -/+ Wiek - Aktywność - Podanie Ogólnie nic do Ciebie nie mam, ale wydaję mi się, że trochę za wcześnie piszesz podanie na opiekuna. Myślę, że po błędzie który popełniłeś, najpierw powinieneś spróbować wykazać się na randze admina, a potem iść na szersze wody. Nie oszukujmy się od dłuższego czasu w ogóle Ciebie na forum nie widać. Przykro mi ale jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na NIE! +/- Wiek -aktywność - podanie - ortografia "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na NIE +/- Wiek -Aktywność -podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na NIE ! - Wiek - Podanie - Aktywność - Nawet cię nie kojarzę Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Jestem na NIE -wiek -podanie pisane na kolanie -zerowa aktywność -ortografia +chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Witam +/- Wiek - Podanie ( Rozpisałeś się jak J.K. Rowling w 7 książkach Harry'ego Pottera ) - Aktywność + wsparcie finansowe + Znajomość Komend Jak na ten moment jestem na Nie (Zacznij być bardziej aktywny zaangażowany na Forum daj Poznać się bardziej Ludziom a wówczas będę na Tak) . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 +Wsparcie Finansowe -aktywność -Nie kojarzę cię -Wiek -Podanie +Chęci Na NIE 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 -podanie +/- wiek + checi na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na nie.. - Podanie, wiek - Zerowa aktywność na forum - Brak admina na serwerze 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 no cóż 15 latek zobaczył, że ma na nie w podaniu to popłakał się w rezygnacji, dlatego wole starsze osoby Odrzucam 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi