Użytkownik Altymbek Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Twój nick na serwerze:Altymbek Nick admina banującego:kokosik Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana perma Czas oraz data bana:02-13-21 21:39 Serwer na którym dostałeś bana:Only Mirage#2 id:91.224.117.137:27015 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):zbytnio nie ma jak sie na to wypowiedziec ale opowiem to tak.Gralem z kolegą na serwerze i gadalismy na teamspeaku,gralismy sobie normalnie meczyki ale moj kolega zpaytal sie mnie o info dla niego gdzie sa inni,jako iz wiem ze on grac zbytnio nie potrafi to podawalem mu te info ale to pewnego czasu,potem normalnie gralismy ale on mnie zabil, po czym kokosik sie mnie zapytal skad wiem skad bedzie wychodzil i wtedy wiedzialem ze mnie podejrzewa gdy normalnie sie tego spodziewalem poniewaz tam mnie zabil.tak podawalismy sobie info ale przez jakies 3-4 rundy max.nie bede wiecej tego robil,on rowniez dostal bana i mysle ze un juz nie dostanie,za to mam nadzieje ze jak dostane.pozdrawiam Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=Altymbek Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199102374700/ wycinek z konsoli po wejsciu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 @ kokosik 48 h #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik kokosik Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 1.Bana dostałeś za podawanie sobie info na teamspeaku (do czego przyznałeś się na serwerze jak i w poście), 2. To że kolega gra słabo nie znaczy że masz mu podawać info oraz że ma wychodzić wcelowany jak na wallhacku, 3.W taryfikatorze nie ma informacji na ile powinieneś dostać bana za taki "wybryk" stąd się wziął perm, ponieważ wasze "info" działało w dwie strony (ty jemu i on tobie, można powiedzieć że taki wallhack dla dwóch). Po rozmowie z Krejzolem skróci ci on bana z permbana na tydzień, ale nie rób tego więcej bo nie dość że uprzykrzasz grę innym dawaniem info na teamspeaku to również potem sam musisz się z tego tłumaczyć Bywaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Witam, Bana skracam do 1 tygodnia i za tydzień zapraszam na serwer Myślę że sytuacja się nie powtórzy, jeżeli będzie miało miejsce znów taka sytuacja, to ban będzie na 2 tygodnie. Podanie Przyjmuję i skracam bana Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi