Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 1. Imię: Rafał 2. Wiek: 35+ 3. Kontakt: Forum, Steam,TS 4. Twój nick na serwerze: MantOo_ Vip 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Wiadomo człowiek też ma swoje życie i pracę staram się być Dostępny w tygodniu po 15 godz i jestem do wieczora myślę ze max 21-22 . A w Weekendy jestem praktycznie od samego rana do wieczora cały czas Dostępny . 6. Twoje doświadczenie z TS3: Swoje doświadczenie Oceniam na mocne 7/10 lecz mogę się czegoś nauczyć wiadomo człowiek to nie maszyna ze umie wszystko w 100%. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Z tego co widzę i mogę śmiało napisać ze Jest mało Adminów. Przesiaduję dość często na TS i widzę co i jak . Również mam parę ciekawych rzeczy które można było by zrobić Kwestia czasu i rozmowa z Opiekunem TS . Mimo że Jestem Opiekunem DD2#1 Ranga jako Admin TS nie będzie mi w niczym przeszkadzać bo jestem i tak NonStop na TS i mogę pomóc . Przyjmuję Również Krytykę w Komentarzach. Zapraszam Do wypowiedzi Tej dobrej I nie koniecznie tej Złej . 1. Minimum 16 lat. + 2. Posiadanie podstawowej wiedzy obsługi TeamSpeak3. + 3. Czyste konto na forum (brak warnów). BRAK 4. Rozpoznawalność na serwerze. +/- 5. Sprawny mikrofon. + 6. Brak posiadania przywilejów na innej sieci. BRAK 2 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ StaraGwardia Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Jestem na TAK: wiek+ chęci+ aktywny+ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tajemnica Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na tak: aktywny Wiek chęci wiedza o ts 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na Tak ++ wiek + aktywność + chęci + podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na Tak +Wiek +Chęci +Aktywny +Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na TAK! + wiek + chęci +podanie 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Według mnie jesteś najlepszym z kandydatów. Nie dlatego, że cię lubię albo inne takie. Masz wiele plusów oraz jak każdy trochę minusów. Jestem na TAK. Ale poczekam na wypowiedzi wszystkich adminów teamspeak'a @ Admin SerweraTS3 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Jestem na TAK +wiek +podanie +chęci +aktywność +ogarnięty +pomocny Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na tak + wiek + aktywność + podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Jo Podanie Wiek Chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 14 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na Tak +chęci +wiek +podanie Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 14 Lutego 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Została nam jeszcze rozmowa z nami i witamy w zespole! 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi